anna1990

5 anna1990

1599 visningar

Ersättning 3 månaders bebis.

Hej! Alltså måste en bebis äta det som stått rekommenderat på förpackningarna? Blir nästan stressad då min lilla tjej inte orkar äta mer än 120 ml per gång. Hon äter 5 mål per dag. Enligt NAN sensitive "ska" hon egentligen ligga på 150-180 ml per mål & 5-6 mål per dag. Hon sover mycket om dagarna & hela natten, men när hon väl är vaken så är hon pigg & hänger med. Har ammat mina andra två så inte helt koll på ersättning..
2 Svar (äldsta svaret först)
  • Din bebis äter så mycket som hon orkar! Står på vällingförpackningen att en ettåring ska äta 2 dl min son äter 3 dl. Huvudsaken är att att din bebis går upp i vikt o följer sin viktkurva o inte verkar slö o hängig:)
  • 2

    Lilla Bus

    5 Lilla Bus

    Jag tycker du ska lyssna på barnets behov och inte några rekomedationer för dom är uppåt väggarna ibland. på vuxen avd. på sjukhus får man inte mer lactulos är 30 ml per dygn för det är farligt tills man det som nu du ska vara uppmärksam på att när min första fick tillägg blev hon stenhård i magen så man fick trycka med fingrarna brevid analöppningen så bajset skulle komma ut och hon skrek i högan sky och det blödde lite grann men neonatal läkaren sa ge henne så mycket lactulos du får i henne för det är rent fruktsocker helt ofarligt så jag vill mena med det att dom pratar lite för mycket man ska följa naturlagarna dom ljuger aldrig. lycka till med familjen. / Lilla Bus