vebe02057

1 vebe02057

6113 visningar

Era tidigaste symptom? :) vecka 4

Hej allihopa! Jag är ny här på blimamma och hoppas på att få lite råd :D Jag hade ägglossning den 19/11. Jag har nog aldrig haft en sådana smärta tidigare som jag hade just då. Jag känner alltid varje månad när jag har ägglossning. Ibland kan jag knappt gå. Men denna gång låg jag vaken hela natten pga smärtan.. Jag och sambon hade sex ca 3 dagar innan äl. 4 dagar efter äl så hugger det till i vänstra äggstocken. (Samma sida som det gjorde ont på vid äl) Jag har beräknad mens nu den 17/12. Men 7 dagar innan beräknad mens så har jag haft mensvärk till och från. Jag brukar aldrig ha mensvärk fören jag väl börjar blöda. Brösten är ömma och har en "tyngd" känsla nere i magen och små hugg med molvärk som pågått i 3 dagar nu. Svagt Illamående har jag haft sedan den 12/12. Om det är bebis så ska jag enligt min räkning vara i vecka 4 (3+5) Har tidigare varit gravid men gjorde abort i vecka 8. Jag är väldigt känslig för hormoner så kanske är möjligt att jag redan nu reagerar på det som händer i kroppen? Vad tror ni? Hoppas på bebis! :)
957 Svar (äldsta svaret först)
 • Jag hade ömma bröst redan några dagar efter äl. Sen mensvärks liknande fick jag över en vecka innan jag skulle ha haft mens. Jag vågade inte hoppas allt för mycket men gjorde ett test på bim och nu är jag i vecka 7. :)
 • 2

  niinah

  5 niinah

  gör ett test, är ju så olika från person till person :) jag själc kände ingenting mer än lite molande i magen och var super trött , först nu i vecka 7 som jag mår illa om jag inte äter, hungrig konstant och mega svullen.. så prova testa dig :D

 • 3

  leeliin

  2 leeliin

  Mina bröstvårtor vart ömma några dagar efter äl och sedan tyckte jag att mina blodådror helt plötsligt blivit jätte tydliga på hela kroppen! Så 5 dagar innan beräknad mens testade jag med clearblue testa tidigt test och fick genast ett tydligt pluss! :)