wantafamily

4 wantafamily

10275 visningar

energidryck? vecka 6

Är det farligt att dricka energidryck som red bull när man är gravid? Jag tänkte inte direkt dricka jämt, utan nån gång ibland. Anledningen till att jag kom på frågan var att jag ikväll ska på fest och har sovit dåligt inatt. Red bull brukar hålla mig pigg i såna situationer, och jag funderar på att dricka en sån eller två. Kan jag det?

9 Svar (äldsta svaret först)
 • Tack för era svar! Jag misstänkte detta, men ville ändå höra. :)

 • 5

  93-Ida

  93-Ida

  det är inte bra alls, det är farligt! läs på dom så får du se " inte för gravida "

 • 6

  Lena78

  Lena78

  Som sagt, det står på burken att inte gravida eller barn ska dricka... Själv skulle jag inte ha en tanke på att ta en klunk ens.. Kaffe funkar fint.. Och när man e gravid så har man ju en ursäkt att lägga sig en stund och vila.. Vare sig det är fest eller inte..

 • 7

  naattaaah

  0 naattaaah

  Jag drack en halv burk nån gång :) min bebís är det inget fel på :)

 • Det står det eftersom vissa är mer känsliga för koffein än andra. Men jag har druckit en massa under min grav och det är inget fel på min bebis iallafall. Utan det beror väl mycket på om hur känslig du är för redbull.

  Om du faktiskt tycker redbull gör skillnad ( det tycker inte jag att det gör. Utan är man trött så är man typ) Då kan det nog iallafall vara bra att avstå eftersom din kropp själv reagerar på koffeinet.

  Men annars så är det inte mycket mer koffein i redbull än vad det är i kaffe!

 • finns ju en anledning tíll varför man inte ska dricka de heller, står de på burken så gör de.. vissa tar de mer på allvar än andra, plus att vissa blir mer "påverkad" än andra.. allt är ifrån persom till person...