jassi

5 jassi

1606 visningar

Efterkontroll

Hej Ska snart på efterkontoll men jag undrar om man måste göra gyn undersökning? Gjorde de med första sonen men då sprack jag så jag ville kolla sp allt va bra men denna gången gick de lätt o fort och jag sprack inte. Allt har kännts bra hela tiden :)
7 Svar (äldsta svaret först)
 • Du behöver inte göra någonting som du inte vill, min efterkontroll bestod mest av frågor- hur jag mådde rent psykiskt och så. Jag frågade själv "vadå, slapp jag stolen?!" och hon sa att "om du vill så kan jag titta så allt ser bra ut". Så nej, du måste ingenting.
 • 2

  Maddox

  5 Maddox

  Beror tydligen på var man bor. Jag var nog tvungen att göra gyn-undersökning och det har nog alla jag pratat med oxå varit tvungen att göra.

 • 3

  stinaa

  2 stinaa

  Ingen kan tvinga dig till ngot någonstans i Sverige.

  Även om du skulle va dödssjuk och behöva åka med ambulans till sjukus så kan du neka detta. Likaså med gynstolen. Du kan resa dig och bara gå om du vill. Vad skall de göra?? hålla fast dig? spärra in dig?? Det har du helt rätt att bestämma själv men sedan har en del landsting som rutin att göra gynundersökning men de kan aldrig säga att det är ett måste eller ett tvång.

  Det är DIN kropp som DU bestämmer över!!!

  Försöker de tvinga dig med fasthållning mm så skulle jag gjort en anmälan om jag vore du för så får de absolut INTE göra!