millis79

0 millis79

1315 visningar

E man gravid!!! vecka 14

Är de nån mera som känner som jag tro?? Känner i mellan åt eller ganska ofta att de känns inte som man e gravid... ska vara i vecak 15 nu men de känns inte som om man e gravid ibland eller att de finns nåt där inne.... de ända som e är att ja har jätte ömma bröst... men ja e ju gravid asså men man blir ju lite orolig ibland o undrar om allt e ok där inne... ja mår ju jätte bra o har inga problem alls så man hoppas ju såklart... ska göra ul om nåra veckor så då får man ju svaret :)

7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Ljuvliig

  3 Ljuvliig

  Dom berömda spökveckorna!

  Någonstans mellan v 12-13 och vecka 18-20 stannar allt av.

  Inga sparkar än, inge illamående, tröttheten ger med sig och magen syns inte än..

  Oroa dig inte utan passa på att njut för sen kommer ALLT på en gång!!

  Du är gravid, det är bara det att det inte märsk :D

 • 2

  2blir3

  5 2blir3

  säger samma som Ljuvliig sa =) spökveckor, du är gravid det är bara välldigt lugnt just de där veckorna! sen kommer allt, =) njut av tiden du är i bara =) men det är spännande där också, nu kan du ju börja försöka känna sparkar, lägg dig ner och drick 3 stora glas isvatten och känn efter ordenkligt, snart känner du nog något! =) Kram på dig!

 • 3

  Celina

  4 Celina

  Jag kände samma sak, var i vecka 16 när jag funderade på att göra ett gravitiditetstest för att kolla om jag fortfarande var gravid. Inget ovanligt och förmodligen inget konstigt heller, som både Ljuvliig och 2blir3 nämner :-)

 • 4

  annag83

  3 annag83

  Jag är ungefär samtida med dig millis (14+6) och eftersom jag haft "välsingnelsen" att slippa illamåendet undrar jag defenetivt om det är någon i magen. Iofs har jag gjort 3 ul redan så jag har bildbevis, men det är inte samma sak som att känna. Fast det är förhoppningsvis inte långt kvar tills vi känner av våra så liv. Lycka till!

 • Mmm just nu kryper tiden fram (13+1) ! Jag får lite panik när jag räknar på hur lång tid det är kvar.. :)
  Ge mig sommar nu nu nu!!

 • 6

  malinka

  0 malinka

  Oohh...min mage har börjat växa....känns lite tidigt. Är i vecka 15+6, så i morn kan jag ju säga att jag är i 17de veckan....konstigt att se en kula när man ligger ner. Framför allt på kvällen när man har ätit lite...men man väntar ju på sparkarna. Önskar jag kunde dricka 3 glas vatten och se om jag kan känna något..men då skulle jag nog spy...klarar inte av att dricka mycket, då blir jag illamående direkt.

  Men jag måste säga att den här kulan kom igår....eller jag märkte den igår iallafall!!!! Såå spännande....så bara vi alla håller ut nu som ska få i augusti så kommer nog alla bevis snart....väntar oxå på mitt UL i vecka 19...

 • 7

  emmsan26

  0 emmsan26

  Helt normalt.. Känner själv inget alls av min graviditet så vida jag inte jobbat mycket eller är trött.

  Var du glad att du mår bra, jag har själv insett detta nu. Hade varit värre om du mår dåligt och har smärtor. Då brukar det tyda på annat!!! SÅ NJUT!!!!