sotemmie

5 sotemmie

3961 visningar

dricker mkt apelsinjuce och äter mkt apelsiner pojke eller flicka?? vecka 12

7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Jessiicaa

  0 Jessiicaa

  Det finns inget dokumenterat bevis på att bara för man gör si och så blir det pojke eller flicka, inget av dom stämmer til 100. Bara sammanträffanden,.

 • 2

  Vanja

  Vanja

  Är 100% enig med Jessiicaa, men kan ändå avslöja att jag också fått pippi på apelsinjuice (köper ungefär 4 stycken 2 liters bravojucie förpackningar i veckan) och jag väntar en pojke :)

 • 3

  Midia

  0 Midia

  folk sa till mig att jag skulle få en flicka för att ja åt mycket sött men har en pojke i magen. sen säger dom att man äter mycket salt när man ska ha pojke. så vänta tills UL så vet du svaret om dom ser det.

 • håller me alla andra inget är ju säkert , utan man får helt enkelt vänta tills ultraljudet , eller om man nu gör som jag o sambon orkar vänta i nio månader tills bebben kommer ut, för att få reda på vad det blir. Tycker dock att det är lite komiskt o kan knappt hålla mig från skratt, för jag har me fått dille på apelsiner o apelsin jucie. Vi får väl se om vi alla får av samma sort eller olika..blir spännade att följa =) lycka till allihopa !!!

 • 5

  sotemmie

  5 sotemmie

  Jätte tacksam för alla svar hehe, och som katarina80 säger vi får väl vänta och se. är kanske så att man får dille på olika saker oavsett vad man väntar för kön..

 • 6

  vevve77a

  0 vevve77a

  enligt gammal skrock väntar man en pojke om man är sugen på choklad och en flicka om man är sugen på citron...

 • 7

  Regs

  2 Regs

  Vad roligt att det finns fler apelsinjuice-junkies! Har funderat på att köpa Bravo-aktier med tanke på att deras försäljning måste ökat enormt sedan jag blev gravid.

  Hade dock ingen tanke på att det kunde betyda att det skulle bli en flicka eller pojke... Ska nog inte ta reda på det på UL heller, så får vänta och se!