Imback

1 Imback

2109 visningar

Det var fel pappa. vecka 10

Det ärkanske någon som minns mig. Jag skrev för över ett år sedan om att jag blev utnyttjad sexuellt (våldtagen) av en manlig vän. Jag och sambon hade då en dotter och vi börja med bebisverkstan direkt efter hon föddes. Mitt upp i detta blev jag då gravid och rådfråga er vad jag skulle göra, abort eller behålla. Gav er också hela historien om hur v-täkten gick till. Snabbt och inget fullbordat, ut och in i princip.

 

Någon som minns mig.

 

Kom tillbaka till livet för en vecka sedan kanske. Barnet är nu snart 5 månader gammal-En liten tös blev det. Men hon va inte min och sambons.

 

Våldtäktsmannen är NU dragen inför rätta.. Innan våga jag inte och förnekade "sanningen"-Att han skulle kunna vara pappan.Men min sambo är utesluten så det finns bara han kvar.

 

Såhär i efterhand har jag fått höra att vi aldrig hade nått sexuellt tillsammans, att det aldrig gick så långt(jag minns knappt nått) och att hanäven är steril så barnet kan ej vara hans.

 

Ville nog bara skriva av mig, Mitt liv är ett helvete och jag mår inte bra och dom senaste månaderna har vart de värsta i mitt liv.

6 Svar (äldsta svaret först)
 • 4

  Imback

  1 Imback

  Ja han har ju blivit kallad, i mitten av vecka. Som kommer bör han varit hos familjerätten och gjort testet, eller så vägrar han. Kan ta ett par månader detta om han inte är villig att göra testet Sambon har tagit sig an barnet från första början och älskar henne . Dock har vår relation blivit extremt infekterad och det känns på bristningsgränsen . Får se hur detta slutar. Dessutom är jag gravid igen. I vecka 10. BF 11 jan 2014. Har dock tid för abort nästa vecka. Hjärtat skriker nej medans hjärnan säger att det är det rätta
 • Nej fyy så fruktansvärt!! Jag minns dig, och har undrat hur det gick. Jag hoppas att du får hjälp av psykolog och stort stöd av vänner och familj. Vilken mardröm!
 • 6

  Gdxfxh

  0 Gdxfxh (gäst)

  ivermectin buy - ivermectin tablet price stromectol price