wish4achild

5 wish4achild

2304 visningar

Det kom blod... Missfall? vecka 13

V 11+1 idag och när jag satt på toa nyss kom det blod. Rent blod. :( Detta är min tredje graviditet och jag har aldrig blödit förut (det kom lite för några dagar sen efter vul). Vad ska jag göra?
6 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  enliten

  4 enliten

  Det är ju tydligen vanligt att blöda så det måste ju inte betyda att det är någon fara. Men jag skulle ringa gynakuten, då brukar man få komma in och göra VUL. Säg att du är väldigt orolig. Håller tummarna för dig!
 • jag fick blödningar till och ifrån från v6 till missfallet jag fick i v 11+5. Då forsade det blod och blod koauglerades samt jag fick värkliknande smärtor. Sedan kom det en stor klump och då visste jag att jag hade misst barnet då "värkarna" slutade. 

   

  Det du har låter endast som du har känsliga slemhinnor. Är bara o vänta och se. Tror inte du fått missfall iaf:) Jag fick ju i denna graviditet små små blödningar i samband med toalettbesök(nr 2) Men om det är så att du har känsliga hinnor så bör man inte ha sex /få orgasmer och försöka äta sådant som löser upp magen om man är hård i magen:). Om det bara är blödning så går det förhoppningsvis bort snart:)

 • Tack så mycket för svar! Det avtog igår men idag kom lite tillbaka. Innerst inne känns det bra men sen när det kom mera blev jag lite orolig igen..
 • 4

  catja

  5 catja

  Jag har blött i min första o har en dotter idag. Ör grav igen o blöder ännu mer men läkaren säger tt de ser bra ut. Man får göra sitt bästa med att tänka positivt. För även de negativa tecknen är bevis på att man är gravid fast man är rädd. Jag håller tummarna för dig o för mig med
 • Tack så mycket! Det är verkligen inte kul att blöda. Man blir så orolig! Jag fick lyssna på hjärtljuden på Mvc så nu känns det bättre
 • 6

  catja

  5 catja

  Hur har de gått? Jag fick lyssna på hjärtat nu den 6 med. Så ska jag på rutin ultraljud den 27. Bara några dagar kvar. Längtar.