saraarkbark

5 saraarkbark

3457 visningar

Carena Double Swing? vecka 25

Kanske någon hær inne har erfarenhet av den? Eller t.o.m har en/provat en!? Har nog bestæmt mig att det blir den.. Jag har bara letat på internet då det inte finns någon barnvagnsbutik hær.. Så har verken sett eller "kænnt" på den. Sen undrar jag om vi ska bestælla den i brun eller svart? :P Vi har bara svarta vagnar sen tidigare så det kanske vore kul med en brun nu. Vad tycker ni? :) det ær en flicka och en pojk som ska ha den.

6 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Tiger09

  5 Tiger09

  Vi skaffade en sådan här. Andra barnet föds i början av juni så har imte haft den i riktig användning ännu men har provat den månha gånger hemma :) och jag älskar att denmär så lätt att skuffa, bra höjd på handtaget stora korgar under vagnen för saker och sittdelen är rymlig för vår 1år 7 månadrrs son som är jätte lång har det varit svårt med att ryggstödena har varit för korta eller hans fötter blir och hänga men i den här har han bra med plats. Jag rekomenderar varm. :)
 • 2

  mammamys

  5 mammamys

  Vart finns denna att köpa ? :)

   

 • Det vet jag egentligen inte, har bara googlat och sett på blligaste internetsidan :) Men carena ær ju ett barnvagnsmærke så det finns sækert butiker också :)
 • Tack tiger09. Så skønt att høra :) det enda jag oroa mig før ær att folk har skrivit att den gnisslar :/
 • 5

  mayan

  5 mayan

  Den finns på bland annat lekmer.se och andra barnbutiker. Vi valde mellan den här och Babytravel Dublin, och föll till slut för Dublin av flera anledningar. Den är billigare, känns inte alls lila plastig och blir liten när man fäller ihop den! Den har också suffletter som har en inbyggd förlängning och ett reglerbart fotstöd vilket är toppen för lite kortare ungar, som min 1,5åring! Kolla in den med vettja, är ett högt begagnat pris på dom också då dom är lättsålda vilket är toppen när det är dags att sälja! :)
 • Mayan: Ja det ær denna och babytravel vi valde mellan :P Jag hade velat kænna och jæmføra dom två, men har tyvær inte møjlighet før det :/