Elina84

2 Elina84

5079 visningar

Bruna och rosa flytningar. Orolig! vecka 7

Fick lätt bega flygningar för 4 dagar sen som inte blev mycket på pappret. Sedan lugnade det ner sig i 2 dagar med gul/beiga flytningar för att igår komma en tjock mörkbrun en. Sedan borta igen och sen på kvällen ljusrosa på pappret. Nu på morgonen knappt något. Blir galen!! Läst att det är vanligt och bm tycker jag ska lugna ned mig så länge det inte är rikliga röda blödningar och att jag får ont. Känns bara så läskigt.. Har bokat ett ul om 8 dagar då jag är i V8+3 men är rädd vad som kan komma hända nu i veckan då jag har mitt livs viktigaste rapporter att leverera till bolagets ledning.. Hur ska jag kunna fokusera? Känner mig så ensam i min oro trots stöd från min man och bästa vän (enda som vet). Snälla kan inte ni berätta om ni också haft missfärgade flytningar och hur det gick? Så kanske man inte känner sig så ensam och utlämnad längre.. Kram
6 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Linda 84

  4 Linda 84

  Hej!

  Hade lite missfärgade flytningar (brun/rosa) under ca en veckas tid till och från under ungefär samma vecka som du är i nu.

  Nu är jag i vecka 25+2 och bebisen i min mage växer och mår bra, barnmorska sa lika till mig och det gick över. Hon trodde slemhinnorna var lite sköra.

  Försök att inte oroa dig så mycket, lättare sagt än gjort.

  Stora kramar och lycka till //Linda

 • 2

  Tinatin

  4 Tinatin

  Jag hade också sådana blödningar i början, mest när jag gjorde nr 2. Är su i vecka 27 och mår hur bra som helst. Jag gjorde ett vaginalt ultraljud i vecka 8 och det visade att jag hade en bristning i slemhinnan på livmodertappen och att bebisen mådde jättebra.
 • 3

  RebeccaM

  3 RebeccaM

  Hej!

  Jag tror inte du behöver oroa dig faktiskt :-) Jag hade likadant ganska långt in i graviditeten, och blev precis som dig jätteorolig! Fick även samma svar som dig från bm och gynläkare men  jag blev fortf lika rädd och ledsen varje gång dom färgade flytningarna kom. Gjorde mitt första vul i vecka 7-8 någon gång och där var ett hjärta som tickade så fint! Läkaren sa då att i mitt fall berodde det på att jag hade en känslig och lättblödlig livmodertapp, plus att man får extra känsliga slemhinnor som lätt brister under graviditet. Så, sålänge du inte känner någon smärta eller det kommer större mängder klart blod tycker jag inte du ska oroa dig. Jag har BF om 2 dagar och i magen ligger en fullt frisk liten flicka!! :-) Lycka till!

 • 4

  Elina84

  2 Elina84

  Jag fick missfall idag :( det var ganska odramatiskt. Kändes som en vanlig mens men hela säcken kom ut när jag satt i gynstolen på gynakuten. Allt gick ganska snabbt och allt försvann. Läkarna konstaterade att det var ett "bra missfall" men det gör ju inte sorgen mindre.. Var jobbigt att behöva se det.. Bara att ta nya tag.. Lycka till ni andra! Hoppas allt går bra med graviditet/förlossning och kommande bebisliv
 • 5

  Kogurc

  0 Kogurc (gäst)

  where to buy ivermectin pills - stromectol covid ivermectin 18mg
 • 6

  Wcjhuc

  0 Wcjhuc (gäst)

  ivermectin brand name - ivermectin 12 mg ivermectin 200