När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 291 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
1564 visningar
vecka 8

Brun flytning, inga symtom

Igår kväll, efter en väldigt stressig dag, upptäckte jag en liten brun flytning. Just sedan igår känner jag heller inga graviditetssymtom. Brösten ömmar inte ett dugg (de har väl inte ömmat så mycket innan heller iofs inte mer än precis i början), illamåendet har avtagit ordentligt osv. Känner bara lite, lite molande svag smärta i underlivet.

Har varit med om ma 2010 och det började väl på samma sätt ungefär, minns inte riktigt dock... Under min "hälsosmamma" graviditet som resulterade i en liten flicka på 3405g hade jag aldrig någon brun flytning. 

Vet inte om jag kan vänta till första bm-besöket som är nu på torsdag men det borde jag väl om det inte kommer något rött blod eller jag börjar få väldigt ont, eller hur hade ni andra resonerat? Kan man få vul på första besöket förresten? Är så orolig.

1 år Gravid Rapportera Prenumerera Rekommendera

2 Svar

Nidblödning kan det nog inte vara när det är v.7+4 . Det ska ju inträffa kanske 14 dgr efter äl. och  det har gått mycket längre tid än så dessvärre. Det har börjat komma med rött blod och det fortsätter komma levrat blod och bruna flytningar så jag fruktar det värsta...

Det är en nidblödning du har och molvärk kommer av att fostret eller embryot växer sig stark därinne, det känns i magen ömmar lite. Och det kan uppstå en blödning när fostret fäster ordentligt, så det är som det ska. Var lugn. / Lilla Bus

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.