LillaMillan

5 LillaMillan

1721 visningar

Bröstvärken börjar avta? vecka 5

Jag går in i v6 denna vecka och har en del gravsymptom som kissar hela tiden, hungrig, svullen o trött. Men har oxå ont i brösten. Men idag har smärtan "växtvärken" börjat avta?? Jag har fått missfall tidigare o är lite orolig att Gbg hormonet håller på o sjunka? Jag ska på hälsosamtal den 14e ska jag vänta till dess? Nån med liknande erfarenhet? / orolig
6 Svar (äldsta svaret först)
 • *hcg ska det stå
 • Sålänge du har andra gravidsymtom behöver du nog inte oroa dig :) Mina bröst gjorde jätteont i början, det var så jag märkte att jag var gravid, men det avtog också och sedan har jag inte känt något alls i dem under hela graviditeten, dem har varit mjuka och mer "som vanligt", bara tyngre! 

  Lycka till :)

 • 3

  catja

  5 catja

  Alla mina hormoner avtog jätte fort, ja va i tidiga veckor när ja sluta ha några gravsymtomer överhuvudtaget. De ända ja haft nu e att ja kissar mycket. E i v 33 nu o de har gått bra för mig att allt avtog i så tidigare veckor. Förstår du e orolig, de e vi alla med våra fina magar. Men andas ut, vänta ej med att fråga någon BM eller gyn om de om de nu e så att du blir stressad av de, bara ring o prata liksom, de brukar ju iaf lugna lite :)
 • Jag skulle vilja säga att så länge du inte har ont och/eller blöder så behöver du inte oroa dig. Vissa har inga gravidsymptom alls, andra har massor, det är så olika :)

 • Mina bröst ömmade från och till i början minns jag. Fick också missfall innan denna graviditet och det började just med att alla symtom försvann å sen kom blodet, men sålänge man inte blöder och får ont så är det nog ingen fara. Hoppas allt går bra!

 • Ok! Tack för alla svar! Det hjälpte. Jo jag har en massa andra symptom och växtvärken i brösten kommer och går. Ibland e dem mindre ömma och ibland mer. 

  Kram