LillaMillan

5 LillaMillan

1692 visningar · 6 år

Bröstvärken börjar avta? vecka 5

Jag går in i v6 denna vecka och har en del gravsymptom som kissar hela tiden, hungrig, svullen o trött. Men har oxå ont i brösten. Men idag har smärtan "växtvärken" börjat avta?? Jag har fått missfall tidigare o är lite orolig att Gbg hormonet håller på o sjunka? Jag ska på hälsosamtal den 14e ska jag vänta till dess? Nån med liknande erfarenhet? / orolig

6 Svar

Ok! Tack för alla svar! Det hjälpte. Jo jag har en massa andra symptom och växtvärken i brösten kommer och går. Ibland e dem mindre ömma och ibland mer. 

Kram

Mina bröst ömmade från och till i början minns jag. Fick också missfall innan denna graviditet och det började just med att alla symtom försvann å sen kom blodet, men sålänge man inte blöder och får ont så är det nog ingen fara. Hoppas allt går bra!

Jag skulle vilja säga att så länge du inte har ont och/eller blöder så behöver du inte oroa dig. Vissa har inga gravidsymptom alls, andra har massor, det är så olika :)

catja

5 catja

Alla mina hormoner avtog jätte fort, ja va i tidiga veckor när ja sluta ha några gravsymtomer överhuvudtaget. De ända ja haft nu e att ja kissar mycket. E i v 33 nu o de har gått bra för mig att allt avtog i så tidigare veckor. Förstår du e orolig, de e vi alla med våra fina magar. Men andas ut, vänta ej med att fråga någon BM eller gyn om de om de nu e så att du blir stressad av de, bara ring o prata liksom, de brukar ju iaf lugna lite :)

Sålänge du har andra gravidsymtom behöver du nog inte oroa dig :) Mina bröst gjorde jätteont i början, det var så jag märkte att jag var gravid, men det avtog också och sedan har jag inte känt något alls i dem under hela graviditeten, dem har varit mjuka och mer "som vanligt", bara tyngre! 

Lycka till :)

*hcg ska det stå

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.