annedav

0 annedav

1053 visningar

börjar bli lite Orolig!

Min lille pojk på 4 dagar nu äter bara ca 5-6 minuter på varje bröst sen vill han inte ha mera??? han började med detta i förmiddags ungefär.. och jag matar honom ungefär varannan var tredje timme....Liksom igår och dom dagarna innan år han ungefär 25 min på varje bröst...Börjar bli lite orolig funderar på att ringa till bb  och höra med dom kanske ?

2 Svar (äldsta svaret först)
  • 1

    Angel.L

    5 Angel.L

    exakt samma för mig och min dotter :) men jag fick veta att i början innan mjölken runnit till så är det lite svårare för bebis att få ut. därför tar det längre tid (i början amma jag min dotter 30 - 40 min på varenda bröst) men när mjölken kommit igång ordentligt så kommer det mycket mer och dom blir mätta snabbare. jag började amma 5 minuter på varenda tutte efter 5 dagar. . och det räckte. och nu, ju mer min dotter växer desto mer äter ho :) nu äter hon mellan 5 - 10 minuter på båda tuttarna :). men är du orolig över det så kan du alltid gå till din bm på bvc och be om att få göra en matvikt :)..

  • så gjorde min tös med. det är bara för att din mölkproduktion har kommit i gång på riktigt. Många tror att det är bara att lägga ungen där så kommer mjölken ( som en kossa typ ) men så är det inte. det tar några dagar innan det rinner som det ska...innan dess får de kämpa me att få det att börja rinna. Så antagligen får han i sig lika mycket som innan , bara det att han får det snabbare. du kan vara lugn. de vet själva när de är mätta osv. men man är orolig för allt som mamma. och tja det fortsätter kan jag säg. fast nu känner jag min dotter på ett annat sätt , så det är skönt det me ( amanda är 8 månader )