emelina1011

0 emelina1011

1774 visningar

Borde jag ringa in? vecka 33

Jag är i v 33+5 o var igår inne på förlossningen pga smärtor i rygg slut och mage, och trodde även att en del att slemproppen lossnat.. Fick bricanyl för att de misstänkte att livmodertappen börjat ge med sig lite.. Bebisen var jätteaktiv igår och det är hon alltid, det är aldrig stilla i magen.

Men idag är det lugnt som bara den i magen? hon reagerar liiiite om man knuffar på magen, annars brukar det vara fullt ös i magen hela tiden. Borde jag ringa in, eller ska jag avvakta?

3 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  yiskah

  0 yiskah

  Ring 1177 (sjukvårdsrådgivningen) eller till en rådgivningssköterska på din lokala hälsocentral. Till dem kan du beskriva tydligt det du just beskrev för oss och lyssna till deras råd!

 • 2

  lina82

  0 lina82

  Tycker du ska ringa förlossningen, jag ringde när jag hade samma som du och de sa in direkt då de tycker en gång för mycket än för lite. Väl där inne var ju allt ok och jag fick rådet att lägga mig ner och slappna av drika kallt is kallt vatten gärna med is i och räkna fosterrörelserna. Du ska känna tio små som stora spelar ingen roll dock tio st på en timme.

 • 3

  Sawah

  0 Sawah

  Jag har haft samma "problem" som du! Har en riktigt liten vilde i magen =) Men sen över en natt så blev det helt stilla! Han reagerade inte på något typ.. Så jag åkte upp för en koll på förlossningen och dom gjorde ett UL och dte visade sig att han låg med ryggen mot min mage, så han sparkade på moderkakan så det var därför jag inte kännt något! Och barnmorskan kände och klämde som bara den så dagen efter så hade han vänt tillbax sig =) Men är du orolig ska du absolut ringa dem! Lycka till!