love-child

5 love-child

8201 visningar

Blödningar vecka 7

Hej på er. Skrev en fråga för ett par dagar sedan angående blödningar. Har haft lite rosa/bruna flytningar sedan jag fick reda på att jag va gravid ( det va detta som gjorde att jag tog gravtest) men har haft en riktig blödning, inte som mens men dock blod å sedan har jag fått två till som varit ganska mycket mindre. Men fortfarande mer röda än rosa. Om det är ett missfall (har inte haft ont) hur länge har ni haft små "blödningar" innan det har kommit ordentligt? Blir tokig på att inte veta om hjärtat fortfarande tickar el inte å vågar knappt åka å handla om det nu helt plötsligt skulle börja blöda på riktigt. :/ Har ringt MVC, 1177 å lasarettet men får ingen hjälp. Hur har ki gjort å vart har ni ringt för att få ett vaginalt UL? Uppgiven å trött.
1284 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Humla2

  4 Humla2

  Ring till gynmottagningen och berätta läget, säg att du är orolig/vill veta. Då får du nog tid för ett VUL.

   

 • 2

  jessica03

  5 jessica03

  När jag råkade ut för mf så hade jag lite blodblandade flytningar (mörkt blod) i ca 4 dagar. natten därefter fick jag som kraftig mensvärk och började blöda riktigt ordentligt. Detta höll i sig i 2-3 dagar innan både värk och blödning avtog lite smått. Jag ringde också o var förtvivlad o ville ha hjälp men som du säger är de inte så givmilda med att hjälpa en... Men som andra säger, stå på dig och var envis! Jag fick göra ett vaginalt ul efter lite mer än en vecka efter allt. Men kom ihåg, dina blödningar behöver inte innebära det värsta . Jag vet att man tänker så men man har hört många lyckliga slut efter blödningar också! Lycka till!
 • För mig forsade blodet ut i v.13, trodde det var mf så jag åkte till akuten utan att ringa före. Väl där fck jag göra både ul och vul eftersom att jag var så pass långt gången men jag hade inte fått mf. till mig sa dom att det är jättevanligt att man blöder i början av graviditeten, dock inte så vanligt att blöda så mycket som jag gjorde för även de trodde det var mf först innan jag fick göra ett vul. jag tycker att du ska åka till akuten om du är orolig, för de kan ju inte precis neka dig ett vul. Bara du kommer ihåg att en blödning inte nödvändigtvis behöver betyda mf, för då har man också jätteont om det skulle vara så.