Nathy

4 Nathy

3018 visningar

Blödigt i 2v.?!

Jag hade ett jätte upphåll med mina ppiller, så för någon månadsen träffade jag BM för att fixa nya och börja om på nytt eftersom jag är sexuellt aktiv igen WOP WOP ;) haha.  Hon skrev då ut ett par nya ppiller till mig, inte de vanliga jag haft sen jag va 14.

Förr hade jag neovletta 28 och nu prionell28.
Iaf, jag hade räknat ut att jag skulle ha mensen runt den 25-28 mars. Hade sex med min pojkvän och efter sexet la vi märke till att de va blod lite var stans.

Min första tanke va ju ''SHIT MENSEN NU?!''. Detta hände den 15.de så jag blev lite irriterad över att mensen spelat spratt på mig.. men, satte iaf i tampong osv.
Blödde som ''vanlig'' mens i ca. 2,dagar, blodet var dock en aning ljusare än vanligt mens. Sen så slutade det blöda i en hel dag, och sent på kvällen blödde jag igen!
Och så här har det hållt på i 2veckor!! Stax 2 och en halv vecka.... Blodet var först jätte ljust och såg långt ifrån ut som mensen, men nu är den snarare mörk, nästan brun ?!

Någon som varit med om samma? Eller som kan ha ett hum om vad det är för något?

Tack i för hand

3 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  baby87

  5 baby87

  Hej hej!

  Jag tror helt klart att dina mysko blödningar, uppehåll & färg på blodet, beror helt & hållet på dina nya ppiller :)
  Kroppen är ju van vid andra ppiller, kan ju vara mindre hormon eller mer hormon eller rent av ett annat hormon i dom nya som stör kroppens balans.

  Jag hade lika med Neovletta28, blödde konstant i nästan 1 månad, till slut hade jag järnbrist & mådde skit dåligt, bytte då till minipiller, namn kommer jag inte ihåg nu, & vips!
  Det funkade skit bra på en gång! :)
  Så nu efter denna graviditet, ska jag börja med dom igen, för dom har funkat efter två avbrott då jag är gravid med nummer 2 nu :)
  Så jag tror det beror helt på det, vänta lite till & blir det sämre eller du mår dåligt av det, ring & be om råd!

  lycka till!

   

 • 2

  jvsm

  5 jvsm

  Fanns det någon bra anledning till att bm skrev ut andra piller åt dig?! Annars är det ju synnerligen dumt att gå igenom provperiod (3-6 mån) med nya piller - med förhoppning om att de ska passa din kropp. Det finns piller som inte passar alla, mellanblödningar är vanligare då. Hoppas det fixar sig för dig!

 • 3

  Nathy

  4 Nathy

  Jvsm - Hon sa att neovletta och prionelle va imprincip samma sak, bara att prionelle är billigare och har ''snott'' konceptet av neovletta.. Så hon sa att jag skulle få samma syptom som jag hade med mina vanliga.. men uppenbarligen inte..

  Baby87 - Tacksam för svar! Jag hoppas att det är så, blev riktigt orolig ett tag där.
  Nu har jag börjat spy och ha alla syptom på att man är gravid. Äter bl.a saker jag aldrig skulle äta innan, pissar 24/7 etc. Tycker detta är jätte skumt!