ciilia

3 ciilia

3078 visningar

blir bebis lugnare efter att fixerat sig vecka 37

har alltid haft en livlig bebis, men nu sista två dagarna har det blivit lugnare...inte alls lika mycket action som förut, även om jag känner av den...igår fick jag jätteont i nedre delan av magen som om urinblåsan skulle sprängas eller nåt, o det strålade upp i hela magen...försökte kissa men det gick inte...kan den han fixerat sig då? kunde knappr röra mig...

3 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Ujsan

  0 Ujsan

  När jag väntade min dotter och hon fixerat sig blev hon mycket lugnare i magen. Nästan som om hon kände att det var dags att komma ut snart. Hon blev fixerad redan i vecka 35-36 någon gång och är född i vecka 36+6.

 • 2

  Sandrew

  4 Sandrew

  Min tjej har inte blivit det. Sparkar som tusan och stökar runt där inne:)

  Smärtan du känner är säkert en nerv som bebisen kommer åt för det har jag med kännt av riktigt ordentligt sedan hon sjunkit och fixerat sej förra veckan.

  Jag tror din bebis fixerat sej:) Och så länge du känner av krabaten så mår den säkert bra, rörelsemönstret kan ju ändras!

  Lycka till, snart dags:)

 • 3

  Annie88

  0 Annie88

  Min bebis har varit livlig under hela graviditeten och kan absolut inte påstå att den har blivit lugnare efter den fixerat sig. Rörelserna man känner känns mer kraftiga på nått sätt och den sprattlar omkring som om den hade trasslat in sig eller liknande xD