bellanbus

2 bellanbus

815 visningar

behöver verkligen hjälp!!!

hej alla

jag fick missfall i mitten på januari i år och då va jag i v15. jag skrapades och allt gick bra. 2  veckor efter skrapningen började jag blöda och blödde i drygt 1 vecka. jag misstänkte att det var mensen jag fått och försökte få tag i min barnmorska för att fråga henne. hon var på utbildning den veckan så jag fick prata med en annan bm som sa att det absolut inte kunde va mensen, den kommer först 6-8 veckor efter ett missfall. hon menade att jag blödde pga stress men blöder man verkligen över 1 vecka då?? 2 veckor efter blödningens första dag hade min sambo och jag sex. jag har regelbundet efter missfallet gjort grav.test för att se om de "gamla" grav.hormonerna försvunnit ur kroppen. vid ett tillfälle, ungefär samtidigt i tiden som vi hade sex fick jag två negativa test. efter det slutade jag testa för nu kände jag att kroppen nog va återställd. har nu haft som lite molande menvärk i ca 5 dagar men det kommer ingen mens. det är ca 2,5 vecka sen vi hade "sextillfället" och jag har gjort två grav.test denna veckan som båda visat positivt. frågan är nu, kan det varit mensen jag hade och att vi med vårt enda sextillfälle träffade in ägglossningen så att jag är gravid igen? det jag också undrar är om grav.hormonerna kan gå ner efter missfallet så att testet visar neg och sen stiga igen så man får att pos svar?? 

oj vad rörigt det blev, hoppas ni förstår vad jag menar =) nån som varit i samma situation??

2 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Ljuvliig

  3 Ljuvliig

  Om du fått två positiva svar så borde du vara gravid!

  Är du osäker så ska du ringa din Bm, det tar en till två veckor in hormonerna försvinner ur kroppen, be henne göra ett vul och nekar hon dig så byt Bm!

   

  :)

 • 2

  JS_90

  0 JS_90

  Jag tycker att det låter som att du kan vara gravid:) Men ta och testa igen etfer några dagar och se om strecken blir starkare eller svagare så borde du få veta. Man kan nog få mens så tidigt efter mf så du kan nog mycket väl vara gravid:) Känner en som fick mf och blev skrapad. Sedan fick hon veta att hon var gravid igen och hon hade tydligen blivit det ganska direkt efter missfallet. Lycka till!:)