LinnSii

4 LinnSii

1511 visningar

Bara gråter... vecka 27

Hejsan alla! Jag måste ställa en fråga då detta beteende är väldigt olikt mig. Vi jan säga att det började igår då vi hade inflyttningsfest, jag har aldrig riktigt gillat fulla människor pga hur annorlunda de blir. Min sambo blev jätte fulloch då blir han väldigt uppkäftig och inbland kan han slänga ur sig rätt elaka saker. Samtidigt var jag tvungen att åka och hämta min svärmor och hennes pojkvän en timmes bilfärd bort pga att de hade druckit vid klockan tolv inatt. De frågade inte ens utan antog bara att jag kunde köra eftersom jag ändå inte dricker. Var hemma runt tre då vi fick vänta på dem och stanna ofta pga de skulle spy. När jag vaknade gick jag ned och städade undan allt från gårdagen och nu mitt på dan så bara bröt jag ihop i gråt. Min kille blev arg på mig för att jag inte ksn förklara riktigt varför jag är ledsen. Hur ska jag förklara min känslomässiga "kollaps"?
4 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Linkan

  5 Linkan

  De e svårt för dem o förstå. Ta upp det med din bm nästa gång han e med. så kanske hon kan förklara för honom att såhär är det. Mycket hormoner som spirar. Plus att du kanske e väldigt trött idag me
 • 2

  jessica03

  5 jessica03

  Inte konstigt att du reagerar så. Vem hade inte gjort det efter att ha varit ofrivilligt barnvakt åt vuxna människor? Att du sedan har alla gravidhormoner i kroppen också gör ju inte saken bättre. Tyvärr är det ju svårt att få männen till att förstå hur det är att vara gravid och vilket virrvarr av känslor vi då har i kroppen. Inget svar på din fråga dock :( Men hoppas du snart blir glad igen! :)
 • 3

  LinnSii

  4 LinnSii

  Tack, behöver väl igentligen inte ha svar utan bara lite tankar! :) det hjälper att inte känns att man är onormal som känner såhär..!
 • 4

  snuttan90

  5 snuttan90

  Du är absolut inte onormal! Hade som tur va inte jätte mycket problem med hormonerna under graviditeten! men när väl jag hade fött så var jag ett nervvrak grät hela tiden utan att jag visste varför.. det är inte lätt alla hormoner som simmar runt omkring i än och spelar massa spratt styrkekram!