catja

5 catja

1685 visningar

Att vara gravid men ändå ej förstå? Hur är de för er? vecka 6

Jag har ju för en vecka sen fått reda på att jag äntligen är gravid. Men jag fattar ej de! Jag får liksom ej in de! Har tatt två test till som visar ännu tydligare att jag är gravid. Men ändå är jag deppig trött o hängig. Varför tror inte min knäppa hjärna att de äntligen hänt? Hur är de eller hur va de för er? Detta är jobbigt. Vågar man ej va lycklig pga de är för tidigt? Var så här med dottern också o de höll i länge.
2 Svar (äldsta svaret först)
  • Har 3 barn födda 2012 aug och 2013 okt som jag i båda graviditeterna smälte ganska direkt att jag var gravid o att jag skulle få bebis/bebisar men denna gången, som är en väldigt väldigt efterlängtad graviditet från min sida så kan jag inte smälta de, jag är nu i vecka 20+5 bebisen sparkar o har sig för fullt men ändå kan jag inte tro på det, ännu mer overkligt känns det eftersom jag önskade flicka och det visat sig vara en flicka, känns för bra för o vara sant. Är lite orolig över att något ska hända då jag hela tiden glömmer att jag har mage och rör mig för hastigt ibland, så ja, de verkar som att denna känslan kommer hålla i sig tills jag får henne i min famn :(
  • 2

    catja

    5 catja

    Ja ellerhur. Åh. Detta kommer bara göra så att graviditeten kommer ta ännnnnu längre tid. Detta är en planerad geaviditet o jag blir knäpp av att va gravid för jag kan ej sluta tänka negativt. Också rädd att de ska va nått hela tiden. De e påfrestande som bara den.