isse22

2 isse22

1033 visningar

Återkommande diarreer

Min dotter (2 år i juli) lider av återkommande och ihållande diareer. 
Det har varit fram och tillbaka sedan hon föddes iprincip, antingen vattnigt och löst. (Ofta beiget men ibland även nästan åt svart hållet)
Eller stenhårt. Matlusten är iprincip som bortblåst. 

Jag har kontaktat BVC flera gånger sedan födseln återkommande med samma problem, de har rekomenderat mat som stoppar. Vi har provat men inget hjälper. 
Både BVC och vi föräldrar kliar oss i huvudet.

Men nu den senaste veckan blev vi så glada när våran tjej äntligen börjat äta ordentligt igen och börjat bajsa (relativt) normalt. 

Men igår var det bara att börja om igen, natten till igår spydde hon upp all mat hon ätit (iprincip hela mat och frukt bitar) och sedan dess har hon dessutom fått tillbaka diarrén igen. 

BVC har sagt att det eventuellt blir en remiss till dietist. Men det kan ta lång tid, så vi ska hålla ihop och hålla ut. 

Har ni något tips på vad ska jag göra med denna diarre? Jag har som sagt provat allt BVC rekomenderat som stoppar upp, jag har googlat ihjäl mig efter huskurer.

 

3 Svar (äldsta svaret först)
  • 3

    pygmepuff

    5 pygmepuff

    har ni testat att skippa gluten och laktos? Det är så svårt å säga vad det kan vara, bästa är väl om en läkare kan ta prover på henne. Det låter ju inte kul det där :S