annakarink

2 annakarink

1070 visningar

Är något fel?

Min mens är nu sen med 12 dagar.. Gjorde grav. Test idag som visade neg. Min mens har aldrig varit såhär sen förut så jag undrar vad som kan va fel eller finns det en möjlighet att jag är gravid ändå? Magen känns hårdare än innan och brösten har blivit större.. Tacksam för svar!
4 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Bumbi

  5 Bumbi

  Kanske kan du vara gravid ändå, det finns vissa som inte får ett plus direkt utan att det tar tid eftersom gravidhormonerna är låga hos dem.

  Sedan kan det säkert ha med en hormonrubbning att göra, eller att du vill vara gravid/inte vara gravid för viljan ställer till det ibland och försenar mensen precis som stressen om man inte vill.

  Sedan kan det bara vara så att den är försenad, ibland blir det så även om man har regelbunden cykel och mensen kan till och med hoppa över.

  Hoppas du snart får svar :) Om du är orolig så ring gyn/banrmorska de kan testa dig både för graviditet samt hormonrubbningar. Kram
 • Hej!
  Det tar olika lång tid för alla att få plusset, jag kände redan 3v innan jag gjorde det positiva att jag var gravid men då visade negativt.. såå det kan ta tid men ska du behålla det är de ju ingen brådska men det gör man som man vill, testa om några dagar igen. Men vill man verkligen bli gravid eller tänke rpå mensen mycket kan det också gör att den blir försenad osv. All lycka!
 • Ja, vi vill jätte gärna ha barn!! Men när det gått 12 dagar sen mensen var beräknad så borde den väl kommit?? Är testen säkrare hos barnmorskan? Kan de testa via blodprov?
 • 4

  zemra

  5 zemra

  Ibland kan mensen hoppa över en månad utan att något är fel. Är man stressad och vill något mycket eller om man bara har mått psykiskt dåligt så styr det mensen då mensen styrs från nervtrådar i hjärnan.

  Hoppas att du är gravid!