Flisan08

2 Flisan08

4149 visningar

Är jag gravid med bebis nummer 2???

Jag tror att jag är gravid, men är så osäker. Tänkte aldrig på graviditets symtomen när jag väntade mitt första barn. Så jag behöver er hjälp! Jag vet inte om det är mens på G eller om jag har ägglossning eller om jag är gravid. Om jag är gravid så är jag super fertil! Har ätit mini-piller i ca 10 månader och innan dess 7 år. Fick min första mens den 22 mars och vi har haft avbrutet samlag. Varför vet jag inte ;) Vi vill ju ha ett barn till, men vi är nog lite nervösa över att det verkligen kan bli en liten till bebis ;) enligt min beräkning ska jag ha mens om ca 10 dagar så jag kan liksom inte ta ett test :/ men sen i fredags har jag haft stickningar i brösten, svanken och i magen. Är även lite svullen om magen och jag läcker bröst mjölk. Jag slutade amma min dotter för 8 månader sedan. Så jag tycker det är konstigt att jag nu helt plötsligt börjar att läcka :/ har även mjölkiga flytningar. Va tror ni. Bebis eller inte? Ska testa så fort det går, men måste ju vänta i några dagar. Man är ju så nyfiken :)
352 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Linkan

  5 Linkan

  Låter mer som du har äl nu. Om mensen inte e beräknad förens om 10 dagae
 • 2

  Flisan08

  2 Flisan08

  Det var min första tanke, men jag har använt ägglossningstester och ingen har blivit positiv sen i fredags då alla syntomen började :/
 • Det låter lite tidigt för att vara graviditetssymtom om du är på bim -10 och har haft symtom sedan fredags, dvs bim -16. I fredags någonstans hade du förmodligen ägglossning. Stickorna ger utslag ca 2 dygn INNAN ägglossning, så det är inte konstigt attt testen visat negativt isf. Kroppen kan ju bete sig konstigt ibland också, men vill ni ha barn nu håller jag tummarna för att ni får ett positivt test om 1,4-2 veckor :)