Juliamajs

1 Juliamajs

10270 visningar

Är jag gravid???

Jag behöver hjälp.. Jag ska först förklara hur allt ligger till och varför jag tror jag är gravid. För ca 3 veckor sedan hade jag sex med min pojkvän när jag hade mens, vilket kanske inte var en dunderidé. Jag går på p-piller men jag glömde ta dom när jag väl skulle ta dom.. så jag hade sex dom tre sista dagarna i mensen. Och har så hört att jag kunde ha haft ägglossning någon dag efter, och spermierna håller väl upp till en vecka? Ja i vilket fall, den 1 februari så fick jag en brun stor flytning. Trodde jag hade fått mens men de var de ju dock inte, hade smått bruna flytningar i 5 dagar efter. Tycker att de är lite underligt att jag skulle få gammalt blod över en vecka efter mensen? Kan de vara nidblödning? Jag har tagit gravtest men vet inte om jag ser ett svagt streck eller om de är spökstreck..?

1288 Svar (äldsta svaret först)
 • Ser inget streck på båda testen. Anar dock ett litet streck på cbtestet. Kanske för tidigt att testa ? Ser dock ut som ett spökstreck om man jämför med dom jag har fått.
 • 2

  famillia

  2 famillia

  Tycker mig också ana ett streck på cb men tyvärr inget på det andra. Jag sitter själv och översnalysersr ett cb test och blir inte riktigt klok. Testa om några dagar igen så håller jag tummarna för dig!
 • 3

  Juliamajs

  1 Juliamajs

  Tog ett nytt test idag! Vilket var tydligare än de förra :)