dorisen04

5 dorisen04

1305 visningar

Är de på G tro?? vecka 32

Ska nu försöka göra en lååång historia kort :)

För en vecka sen ( förra mån) fick ja åka in te förlossnngen pga att vi trodde vattnet gått ( men de hade de inte) men däremot hade ja värkr var 3 min.. fick då en bricanyl tablett.. sen fick vi åkte hem natten till tis... för de avtog, men på ons fick ja åka i igen, då börja allt, värkarna va mycket kraftigre..  men läkaren tycke ja skulle åka hem, men inte BM. men de blevju som lökaren ville, åkte hem.. men ja skulle ringa om de fortsatte som de gjorde, lr om de blev värre...o på natten så blev de värre.. vakna fler tal ggr av värkar, har aldrig gjortd einnan... o fortsatte på morran...ringde min BM, hon tyckte ja skulle ringa in te förlossningen så de gjorde ja.. o som vanligt som var de oeniga där inne, läkare tyckte att ja skulle stanan hemma... skulel då ringa om de ble v värre... o så håll  de i sej hela tors, o fre.. var 5 min ca.. visa kändes mer, o andra inte.. lördag åkte vi utetill stugan tidigt. ,komma ifrån allt, o bara ta de lugnt..UNDERBART.. hade inte en endavärka där ute...

åkte hem vi 18 tiden igår... låg ute o sov ute i skuggan på em, vakna vi kvart i 5 av värkar... o ett tryck/strålande smärta ner i ljumskarna! hela tiden... värkarna komma ca var 6 min. o va kraftiga.. men de fortsatte när vi kom hem. o hela källen. vi 23 tiden när vi skulle lägga oss, mådde ja skit kasst. illamående, sura uppstötningar som kändes som spyer... hade även ett tryck där"bak".. kunde int eligga på rygg... mådde verkligen skit illa då.. värkarna o trycke t mot ljumsakarna fortsatte..fick även diaree.... men vi 4 så av tog allt lite oja kunde somna.. o ida har ja "bara" kännt små värkar..

är i vecka 32+3.

tror ni att de e  e på g tro??

6 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  LyxMamman

  5 LyxMamman

  Heiii, låter som att du haft en jätte jobbig vecka :(. Som alltid är de4t jätte svårt att veta om det är på G. Jag fick många "falska alarm" innan det väl var dax. Det är bara att hålla ut, till slut kommer du att känna när det är på riktigt. Har proppen gått än? Kraam

 • 2

  noelojag

  0 noelojag

  tycker att du ska vänta och se om det blir mer tryck nedåt så ska du åka upp. alltså att du känner dig barjsnödig så ska du åka upp för då är bäbis på väg ut.. och håll koll på värkarna hela tiden och skriv upp när du har dom.

   

  det låter som om det är så väg!

 • 3

  dorisen04

  5 dorisen04

  varken propp lr vattnen har gått, men livmoder etappen har mognat ca 1 cm på en vecka.

   

  o sen har magen sjuknt nått så troligt mycket, känns som bebis ligger nere i underlivet..  o läkaren i ons sa att bebis ligge där den ska ligga så går proppen lr vattnet lr om etappen öppnar sej helt så finns de inget dom kan göra.

 • 4

  Valpen

  3 Valpen

  Under vecka 33 till 39 fick jag ungefär 4 till 5 falska alarm dem betede sig mycket som om det skulle vara igång men det visa sig vara tarmarna som jäklades och förstoppningen var ett faktum. Mina värkar kunde variera mellan 2-10 minuter dem gångerna och ja man kan väll säga att man blev lurad vid näsan. Dem flesta läkarna vet vad dem talar om och om man inte öppnat sig dem 3 cm tror det är certix dem pratar om som skall planas ut när det är igång är det kanske ingen fara ...fast jag är ingen expert så hoppas det går bra för dig och den lille håller sig inne till vecka 36 minst.

 • 5

  tokie

  tokie

  ett tips som jag fick om man känner som du gör, är att pröva ta laxoberaldroppar så du tömmer tarmen ordentligt. för en tarm med avföring i kan hindra att de sätter igång ordentligt...

   

  de är receptfria och finns på apoteket..

 • 6

  dorisen04

  5 dorisen04

  Tack för alla tips o råd!!

  preci hemkommen från en natt på förlossningen, blev värre igår kväll..

  o livmoder etappen mognar mer o mer för varje dag, så fortsätter de e den takten som de gör nu, så har vi bebis inom 3 veckor.. säger läkaren af.. men man vet ju aldrig..