När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 504 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
953 visningar

Ägglossningstester olika svar hjälp!

Hej. Den 24 nov använde jag clearblues lila digitala ägglossningstest. Fick blinkande smiley. Den 30 nov fick jag en fast smiley. Sen igår 3 dec kissade jag på en ny sticka och det blev en ring (låg fertilitet). Sen kissade jag på babyplans ägglossningssticka (av ren nyfikenhet) å fick 2 starka streck. Kissade även på babyplans sticka idag och fick 2 starka streck. Bestämde mig då för att kissa på clearblues rosa digitala ägglossningstest och fick glad gubbe. Enligt clearblues lila test skulle jag ha äl i fredags/lördags men enligt det rosa digitala från clearblue å stickorna från babyplan så ska jag ha ägglossning idag eller imorn. Vad ska jag göra? Bara mysa på? Varför visar det olika? Clearblue sa att jag skulle höra av mig till en läkare så fick ingen hjälp där. Kan tillägga att trots en tom ring på clearblues lila så var det 2 starka streck på stickan när jag tog ut den. Bifogar en bild. Alla testen har sådär starka streck.

9 månader Bli gravid Rapportera Prenumerera Rekommendera

2 Svar

På kvällen den 5 december visade det lila clearblue testet maximal fertilitet igen. Konstigt. Alla testen fick utslag då. Nu kan man se att lh sjunkit men jag har börjat få ont längst ner i ryggen å fram i magen så vi får se, kanske hade jag tur å att det tog sig den här gången. :)
Är inne på dag 4 med starkare lh streck än teststrecket. Å igår fick jag smiley på rosa digitalt, fast smiley på lila digitalt, å 2 starka streck på vanliga stickan.

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.