Enya

Enya

2461 visningar

Abort? :( vecka 10

Usch så jobbigt allt är...Är gravid i v 10 och vet inte vad jag ska ta vägen.. Har 3 barn sen innan, lever själv med dem.. Pappan till detta lilla i magen har jag varit tillsammans med i ca 2 år.. Han har också flera barn sen innan.. Vi träffas jättemycket och älskar varandra.. Vet inte hur detta skulle påverka oss om vi valde att behålla det.. Har jättedåligt med pengar och klarar mig knappt som det är nu.. Skulle vi flytta ihop så får vi ju bo jättestort med tanke på alla barn vi har.. Ja gode gud vad jobbigt allt känns... Jag vill ju egentligen inte göra abort, men känns som att jag måste göra det.. :( 

318 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Sztina

  5 Sztina

  Följ ditt hjärta. Prata med din kille ? (: Lycka till ! :)
 • 2

  San87

  0 San87

  Följ ditt hjärta, prata med killen. Ni kanske kommer fram till något bra. :) Säg vad u känner och låt honom säga vad han känner :)

  Lycka till!!
 • 3

  Enya

  Enya

  Tack Sztina, jo vi pratar mycket..men är ju inte samma sak för honom känns det som.. Han tänker framåt och hur saker och ting skulle bli..hur vi skulle lösa saker osv.. Han skulle stötta mig hur det än blir det vet jag.. Men känns som att han innerst inne vill att vi avbryter graviditeten.. Men det säger han inte rakt ut..