ungmammma2010

1 ungmammma2010

2040 visningar

??

nu är de så att sambon och jag har varit tillsammans 2 år och 8 månader  , vi fick en son efter 1 år och en månad och nu har vi en till son på ca 4 månader ,

och nu ska jag väl påbörja min berättelse om mitt liv med denna kille ,

när vi blev tillsammas var han världens gulligaste kille och efter vi fått vår första son efter två månader efter han kom så började detta helvete  , först började han ta tag om min hals så fick svårt att röra nacken några dagar efter  han ansåg att allt var mitt fel  , men sen slutade han slå mig tills i flyttade till hans gammla stad de värsta har kommit sen den minst kom  även under senare del under grav, nu senaste tiden har vi bråkat över ingenting då jag får ta hand om allt , ber jag han ta hand om den minsta så ska de väntas till han spelat klart han äter aldrig med oss , men som sagt nu dom senaste 6 månaderna så har han slått och hotat mig . en gång skulle jag hämta pizza men va tvungen att ge den minsta lite mat innan jag skulle gå upp och hämta men då va den för kall för att äta så då slog han mig , de har fortsatt att han slagit mig om jag inte gjort som han sagt lr städat just när han vill , han kallar mig även fet ful hora slampa osv , och i dag när jag kom hem från dagis blev han arg och kallade mig din jävla slampa , han har dock inte slagit mig sen jag sa att jag skulle polisanmäla honom dock hotar han mig med att slå in tänderna på mig och i dag sa han även att du är inget annat än slav i detta hem !
en gång för ett tag sen kanske 3 månader sen hotade han me att sätta en kniv i mig han hotar jämt med att slänga ut mig då hans pappa står som borgensman .
en gång så satte han även fingrarna i min hals så fick sår i halsen , så började blöda lite  , han hotar med att ta mina barn i från mig , han säger att jag pyskar ner honom om jag säger att han inte gör något , jo jag kanske gör fel att säga så men va fan hur  mkt ska en människa orka min mista hade kolik i 2 månader fick även ingen hjälp då , och i dag sa han att maten ska vara serverad på bordet innan han kommer hem och diskat jag bara kan du la göra själv lr jag gör de i kväll , då skreeek han du göööör de nuuuuu !
Satt och skakde i ca 30 min efter , men är för rädd att lämna han bode för min och barnens skull ( han skulle aldrig göra barnen illa)
Vet inte va jag ska ta mig till jag är så rädd att han en dag blir så arg att han gör något mot mig så jag inte kommer överleva !

27 Svar (äldsta svaret först)
 • Vilken hemsk situation du befinner dig i. Om jag förstår dig rätt känner du ändå någonstans att du vill ta dig ur det förhållandet du befinner dig i, om inte annat ger jag dig rådet att bryta dig ur. Om än inte för din egen skull så för dina barns skull. Även om det känns som att han aldrig skulle skada barnen nu, så vet du ju faktiskt inte hur verkligheten kommer se ut sen. Jag menar, du trodde väl aldrig från början att han skulle skada dig heller? Jag tycker du ska ringa kvinnojouren i den stad du bor, de kan hjälpa dig med tillfälligt skyddat boende för dig och dina barn samt hur du ska fortgå i processen att ta dig ur förhållandet med den mannen. De är mycket kunniga på sin sak och du kan lita på dem! Jag förstår att det inte är lätt men jag hoppas med motivationen att ge dina barn ett bättre liv (vilket de får då de har en mamma som inte blir illa behandlad). Sen är du värd mycket mer än då, oavsett om han är pappa till dina barn eller inte. Jag hoppas du tar mitt inlägg på rätt sätt, att du inte blir illa berörd för jag menar verkligen bara väl med det jag skriver då jag har träffat många många kvinnor som befinner dig och har befunnit sig i liknande situation som dig. Även jag har levt i ett förhållande med en man som var väldigt elak mot mig och såhär i efterhand var det bäst att vara utan honom även om jag älskade honom.

 • Dokometara allt han gör ta fotto mm.  Och lämna honom men det vet du nog redan.

  Hur vet du att han aldrig skulle skada barnen steget är inte långt tyvärr. och om han inser att han kan kontrolera dig fulständigt om han hotar barnen så kommer han säkert att göra det i slut ändan. En person som slår ocj hotar kan man Aldrig lita på. Och våldet kommer bara att eskalera lita på det. Vill du verkligen att barnen ska växa upp med det.

  Prata med någon kanske på BVC så du får hjälå och stöd. Lycka till Kram

   

 • Usch så hemskt. Ingen människa förtjäna att ha de så. Jag tycker att du omedelbart ska kontakta kvinnojouren på din ort o be om hjälp. De kan sin sak, är personer man kan lita på o de hjälper dig säkert mer än gärna.
  Du är värd så mycke bättre än så, så mke bättre!!! O dina barn är värda en mamma som är pigg, glad o fri. Inte en mamma som är rädd ,nervös o "inlåst".
  Din dotter är fortfarande liten men när hon växer upp är de väl inget beteende hon ska tycka är okej bara för att hennes mama "stått ut" med de o blivit behandlad så!
  Önskar jag kunde ge dig mod o styrka att verkligen ta tag i detta o ge dig där i från. De kommer inte bli bättre.
  Har också upplevt detta på nära håll o tyvärr blir de bara värre o värre!
  Snälla ta all hälp du kan komma över, ta dig ur detta. Ordna upp ditt liv för din o dina barnsskull!

  Stor kram o hoppas att allt ska fixa sig för er!!

   

 • okej , tack för svaren   vågar heller inte berätta detta för någon nära känns även fel att ta hans barn i från honom  men kanske lika bra för våran skull att ta tag i detta nu , så jag kan få bli lycklig igen och inte behöva va rädd vad jag än gör , har dock inget jobb så man får bara hoppas på att jag får en lägenhet endå

 • 5

  Meduzzza

  5 Meduzzza

  Du måste dokumentera med foto, ringa polisen. Dom kan hjälpa dig med nummer till kvinnojouren och andra instanser du behöver. Det gör ont i hjärtat att läsa sånt här... Styrkekram
 • uch vilken berattelse. jag har varit med om nagot liknande. fast han va missbrukare och jag akte in i missbruket med som 15 ar gammal. borjade att ta sprutor kokain. han bestamde overr allt. hotade och slogs.  men som 17 ar orkade jag inte mera. jag hade fatt hepatit B. men som tur e sa e det borta nu. bestamde mig bara en dag nu dra jag. pa morgonen tog jag skolbussen som vanligt, men akte hem till mamma och sa! hjalp mig maste ifran detta nuu. jag fick bo hos min mormor som va 15 mil ifarn dar han inte kunde hitta mig. sen akte jag till spanien 2 manader. dar traffade jag min man som forandrade hela mitt liv sa fort. blev gravid som 18 ar och flyttade sen till spanien och har bor jag fortfarande och ha 3 barn nu. men ha varit lite radd nar jag kommer till sverige att man ska se han. men jag tycker du ska soka hjalp. annas kan det ga galet. vet att det e supersvart. men prata med dina nara och kara. det kommer inte vara bra for barnen heller om ni fortsatter. skaffa nagon att prata med. hoppas allt orna sig

 • Hej, jag kan börja med att berätta att jag levde med en kille som misshandlade mig från att jag var 19 år tills det att jag var 21. Under den perioden så misshandlade han mig både hemma och utomhus. Grannarna ringde polisen 3 gånger och vid ett tillfälle utomhus ringde ögonvittnen till polisen.

  Vid de första 2 polisbesöken nekade jag till att han gjort mig illa, men hon jag pratade med förstog nog att jag ljög och rådde mig därför att skriva ner vad som hänt och vilket datum. Jag började därför skriva ner allt i min mobil kalender.

  3:dje gången polisen kom hem till oss hade jag egentligen inget annat val än att berätta sanningen eftersom jag hade ringt min mamma att komma och hämta mig. Så hade inte jag själv berättat för polisen, så hade hon gjort det.

  Under polisförhöret tömdes min mobil på information ur min kalender.  De jag skrivit där stämde väl överens med ett sjukhusbesök jag vart tvungen att göra efter att han slog mitt huvud genom väggen, grannarnas vittnesmål och ögonvittnen som bevis.

  Om du inte inser det nu så kommer du så småningom att inse att du måste lämna honom. Jag har själv sett hur min pappa misshandlat min mamma under min uppväxt och de skadar barnen mer än vad man kan tro!

  Skriv till mig om du vill prata,

  Styrke kram!

   

 • Glömde att skriva att de blev rättegång av de hela och att om jag hade yrkat på fängelse så hade han fått 9 månader, men jag ville bara att han skulle få hjälp. Så domen blev att han fick besöksförbud 50 m, fick betala ett skadestånd till mig, han fick gå i terapi i 1 år och träffa en övervakare.

  Va inte rädd för hans hot om att ta barnen från dig, så kommer de aldrig att bli.

  Återigen, skriv till mig om du vill prata. Kram

 • 9

  Bumbi

  5 Bumbi

  Han är ingen bra pappa så länge som han slår eller hotar deras mamma. Barn ser/hör och känner av stämningen mer än vuxna oftast tror och påverkas troligtvis av er situation trots att de inte är så gamla.

  Jag var 4 år när jag såg min mamma bli nerslagen i golvet av min pappa, han slog henne i huvudet så att hon svimmade av och det är mitt första minne. Jag trodde att hon dog. Annars har jag legat ledsen och rädd i min säng många gånger då han skrikit på min mamma, dunsar och gråt.

  Våld accelerar oftast och ju senare du lämnar honom ju svårare kommer han ha att acceptera det. Min mamma lämnade till slut min pappa men polisen var hemma ett flertal gånger då han ringde och hotade henne till livet. Min lillasyster drömmde mardrömmar och var livrädd för att gå hem från skolan för att hon inte visst om vår mamma skulle vara död när hon kom hem.

  Precis som de andra skriver så ring kvinnojouren, du kan vara anonym och det syns inte i telefonlistan att du ringt dit. Du behöver hjälp! Just nu behöver du inte fundera på om barnen kommer ha en fungerande relation till sin pappa i framtiden utan på dig själv och barnen i den situation som du är i nu. Framtiden kan du ta sedan.

  Skriv och berätta hur det går när du har ork. Jag står på din sida!! Du klarar detta :) Kram

 • Det blir inte bättre, han kanske gör uppehåll i sin fysiska misshandel men plötsligt kan det smälla rejält. Det låter på dig som att du nått en punkt- ta tillvara på den, ta den gnistan och använd den styrkan att ta dig ur detta nu! Som Bumbi skriver; han kan inte ta barnen ifrån dig, där kan du vara helt lugn. Stora styrkekramar till dig!!
 • 11

  Soetnos

  7 Soetnos

  Jag håller med tjejerna som skrivit redan,. Kontakta kvinnnojouren så snart som möjligt. Min mamma sa som du, han skulle aldrig röra oss barn. Men när mamma väl lyckats ta sig därifrån påminnde jag honom för mycket om henne.. Så våldet fördes bara över på mig.. (jag var 1 år gammal) jag har blivit misshandlad mestadelen av mitt liv och jag kommer aldrig förlåta min mamma för att hon lämnade oss hos honom när hon visste vad han var kapabel till. Försök vara stark och se till att dina barn slipper lida som du gör. Om du inte kan googla fram numret utan att han ser de så skriv här så hjälper vi dig. Bara sträcka ut en hand - vi är flera som gärna hjälper till. Styrkekramar till dig!
 • 12

  LindaMaria

  5 LindaMaria

  Han låter sjuk och du och barnen MÅSTE därifrån! Du förtjänar så mycket bättre, och barnen ska inte behöva växa upp i skräck och rädsla! Snart skadar han dig eller barnen illa. Lämna honom innan det händer. Som alla tidigare skrivit - kontakta kvinnojouren! Sen packa en väska och åk hem till dina föräldrar, en vän eller släkting. Sådär ska du inte behöva ha det, vännen. Du klarar dig utan honom! Du klarar sig BÄTTRE utan honom. Det finns så mycket hjälp att få. Du klarar det här! Styrkekramar!!
 • 13

  Tinkelbell

  4 Tinkelbell

  Att du inte har jobb eller egen lägenhet är ingen fara.

  Socialen och kvinnojouren kommer hjälpa dig med allt det där. Du kommer allt få mat på bordet och kunna överleva :)

  Men ja sanningen är den att barn, även om de är små, som ser sina våld i hemmet kommer själva bli destruktiva. Antingen sätta sig själva i samma situation som sin mamma eller själva bli den som slår. Tyvärr. 

  Därför är de viktigt att du ser till ditt och dina barns bästa! Det förtjänar du!

  Hoppas allt löser sig och se till att komma därifrån så fort du kan :) Prata med dom på jouren och när du gjort det så lämna honom när han inte är  hemma så slipper du onödigt drama.

  Lycka till med allt!

 • 14

  Mamma_Anna

  3 Mamma_Anna

  Du måste ta dina barn och lämna den mannen nu på en gång! Vänd dig till socialen och be dem hjälpa dig med ett säkert boende och med att komma i kontakt med kvinnojouren eller vänd dig till dem direkt. Du ska även be om hjälp med en polisanmälan! Du skriver att han aldrig skulle kunna ge sig på barnen men är du beredd att chansa på det? Ett våldsbeteende eskalerar ofta. Att bli så illa behandlad som du har blivit finns det ingen ursäkt för och du ska absolut inte ta på dig någon skuld! Du ska agera utifrån din mammaroll och skydda dig själv och dina barn och det gör du bäst genom att söka hjälp! Styrkekramar!

 • 15

  CelieH

  4 CelieH

  Jag kan inte säga något nytt, utan håller med alla andra. Skydda dig och barnen och lämna honom!

  Ni kommer få det så mycket bättre. Önskar dig all lycka till. Kram på dig!

 • 16

  keeya

  5 keeya

  Lämna, lämna, lämna! Det blir aldrig bättre! Jag är uppvuxen med en alkoholist pappa som var våldsam. Började med att han misshandlade mamma men sen fick vi ungar också stryk. Fick rymma mitt i natten med bara nattlinnet mitt på vintern. En nära väns man misshandlade och hon lämnade. Men nu är det vårdnadstvist pga att han slår barnen! Så det blir aldrig aldrig bättre! Tyvärr! Min pappa lugnade ner sig först när han blev gammal och dödligt sjuk. Vid dödsbädden ångrade han sig. Så det enda du kan göra är att lämna och gör det nu! Det blir svårare ju längre du låter det gå! Jag får tillägga att jag inte är bitter och har förlåtit mina föräldrar. Ja mamma behövdes också förlåtas för att hon inte lämnade min pappa utan lät det ske. Men jag är inte bitter för det skulle bara göra mig olycklig idag. Man måste lära sig att njuta av nuet! Så ta tag i ditt liv och lämna honom och låt dig själv bli lycklig! Det förtjänar du och det är du skylldig dina barn! Ingen partner är värd över barnens och sin egna lycka! Sök hjälp!
 • 17

  MinBaby

  5 MinBaby

  lämna honom! flytta omedelbart!

  Nej han slår inte barnen utan bara dig men kan han glra kvinnan som gett han det bästa med livet är det bara en tidsfråga tills han ger sig på dem också!

  dessutom mår inte barnen bra av att ha en pappa som slår deras mamma! flytta flytta flytta! det finns hjälp att få!

 • 18

  Qarin

  4 Qarin

  Du måste lämna honom för dina barns skull! De ska inte behöva växa upp i ett hem där pappa slår o hotar mamma! Tycker du ska ta barnen och åka till dina föräldrar eller någon kompis som du känner dig trygg hos och polisanmäla honom. Det är är verkligen INTE OK!! Hoppas det ordnar sig för dig och dina barn!

 • min pappa slog mig som 13 åring , och nu har detta pågått i 2 år ca han säger att han aldrig slagit en tjej innan men att allt är mitt fel

 • Måste även tilllägga att han någon gång har blivit så arg att han sparkat mig på benen och spottat snorloska på mig

 • 21

  skrutteeen

  5 skrutteeen

  Snälla du, lämna honom fort... Jue mer du berättar desto räddare blir man om dig!! INGEN kvinna ska gå igenom o leva med en sån man som du gör, INGEN! Stå på dig o ta hjälp!

 • 22

  Evelina_83

  5 Evelina_83

  Jag säger bara LÄMNA han NU! För dina barns skull dom ska inte behöva vara i ett hem där deras pappa behandlar dig så och du ska inte ta den skiten ifrån han! Tycker du ska packa ihop dina saker nu och se om du kan bo hos nån annan och lämna han! Ta även kontakt med polisen för såhär kan det inte fortsätta, fyyy blir så arg när ja läser sånt här och hur man kan behandla en annan människa som han gör! Hoppas att det ordnar sig till det bästa nu!

 • men i bland är han jätte snäll och i bland när han blir arg blir han så här

 • Fy fasen, där kan du inte bo kvar. Och dina barn kommer att fara illa av att ha en pappa som beter sig så.

  Gå ner till polisen och prata med dem. De kan vägleda dig hur du kan gå tillväga. Om du vill anmäla eller inte spelar ingen roll, utan nu handlar det om att komma därifrån med barnen. Det kan bli aktuellt med skyddat boende för dig och barnen också så du inte riskerar att han kommer efter er och skadar dig.

  Du måste vara stark och bryta upp med honom NU. För dina barns skull, om inget annat. Även om han inte slår dem så kommer de att bli förstörda för livet av att leva i en sån miljö. Det blir säkert jobbigt ett tag, men i långa loppet kommer ni få ett bättre liv än ni någonsin kommer få tillsammans med honom. 

 • Klart han är jättesnäll ibland. Det är i regel alla som misshandlar sina kvinnor. Men bara för att man är snäll ibland betyder inte att det tar bort allt det hemska han gör mot dig. Eller förlåter det.

  Man FÅR INTE bli så arg att man beter sig som din sambo. Det är INTE acceptabelt att misshandla någon bara för man blir arg! 

 • 26

  LindaMaria

  5 LindaMaria

  Att han är snäll ibland är ingen som helst anledning att stanna! Alla människor kan vara snälla ibland - även Hitler och Breivik! Men det är ingen anledning att vara förlåtande när han är en kvinnomisshandlande idiot. Du måste skydda dig själv och dina barn, eftersom han är farlig när han inte är snäll! Nästan alla par bråkar, men min sambo har ALDRIG hotat, nedvärderat, kränkt eller slagit mig. Lämna honom innan det händer något! Hitta nåon som är snäll alltid och inte bara ibland. Om dina barn får en otrygg uppväxt eller blir slagna själva, eller om du dör, så hjälper det inte att han är "snäll ibland". Han är en idiot. Tänk på dig själv och dina barn <3
 • 27

  LindaMaria

  5 LindaMaria

  Och det är ABSOLUT INTE ditt fel. Alla fel ligger hos honom. Man slåss inte - så enkelt är det! Låt honom inte få dig att tro att han har en ursäkt att slå.