Mother-Of-Lilith

3 Mother-Of-Lilith

1887 visningar

5 månaders med ryckningar?! Orolig!!

Jag gick igenom en rätt traumatisk förlossning när min dotter föddes, och det blev ett urakut kejsarsnitt pga syrebrist som ledde till smärtsamma krampanfall.. Fram tills nu har allting gått bra, men nu har hon börjat att få konstiga ryckningar lite då och då, som jag undrar vad det kan bero på? Ena gången rycker hon i hela kroppen en annan satt det bara i händerna men hon har hela tiden varit vid medvetandet och så. Någon annan som varit med om detta eller kanske vet vad det kan vara? Hon är fullt frisk enligt alla tester vi tagit för ett par dagar sedan, men är lite osäker på dessa ryckningar som kommer.. De varar bara ett par sekunder, förutom igår då hon drog huvudet mellan armarna och drog ihop sig, då varade det under någon minut.. Men hon var fortfarande vid medvetandet
4 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  tove88

  5 tove88

  Ingen aning men jag är lite nyfiken på vad ni fick för svar från läkarn? Sa de ingenting? De borde ju ge er något att gå på tänker jag, för att stilla er oro om inte annat.

 • Hej. Vi var upp till akuten och träffade en läkare som sa att det troligen var att hon var i "halvsovande" tillstånd och på så sätt skrämt av något som när man vaknar och hoppar till vid en mardröm.. Förhoppningsvis var det rätt som han sa, men om detta skulle te sig lite annorlunda (om de kommer tillbaka dvs) så skulle vi komma upp igen, så får hålla lite små koll..
 • 3

  Cilea

  5 Cilea

  Det finns ju Moro-reflexen som gör att när små bäbisar blir skrämda slår de ut med armarna rakt ut i en flaxig rörelse. Min dotter gör det flera gånger om dagen, för det mesta på kvällen när hon är trött och halvsover. Ibland kommer den om hon hör ett högt ljud eller om jag rör mig plötsligt. Jag vet inte när den brukar gå bort, men det stämmer ju med vad läkaren sa också.
 • Hej.. Det visade sig att min dotter fått krampanfall, så hamnade på sjukhuset igen, tyvärr.. Tänkte bara säga detta ifall någon skulle råka ut för något liknande så de vet vad det hela kan vara..