Ylvis:s dagbok

ylvis
Av ylvis 11 år comment 3 366

Äntligen ultraljud!!

Idag var vi äntligen på ultraljud! Vi fick se vår lill* bebis för första gången, allt såg bra ut! Två armar, två ben, fem fingrar osv.. Det var så härligt att se, bebisen sparkade och boxade.. Vi fick tre fina bilder med oss hem, dom får vi titta på tills du är född ....

Läs mer

ylvis
Av ylvis 11 år comment 2 383

Första sparken!

Igår i vecka 14+6 kände både jag och pappan den första sparken! I första graviditeten kände jag första sparken i ca vecka 20, så denna gång kändes det många veckor tidigare, antagligen för att man är just omföderska :) Pappa hade verkligen tur som hann lägga handen på magen i sista ....

Läs mer

ylvis
Av ylvis 11 år comment 0 374

Inskrivning idag

Idag har jag varit på inskrivning. Fick en bra barnmorska (lite vimsig dock).. Fick åka till labb och ta prover, är jätte svullen vid insticksstället.. Härligt att en liten målstolpe i graviditeten är nådd :) På fredag ska vi berätta för släkten om den lilla nyheten!! .

Läs mer

ylvis
Av ylvis 11 år comment 0 380

Illamående...

Jag mår så otroligt illa hela tiden... När jag väntade vårt första barn mådde jag lite illa i ungefär någon vecka, sen gick det över, men det var inte lika kraftigt som det är nu. Hoppas illamåendet släpper snart.. .

Läs mer

ylvis
Av ylvis 11 år comment 4 433

Äntligen! Äntligen! Äntligen!

Efter 7 månaders försök att få ett syskon har vi äntligen lyckats!!! Strecken var ganska svaga, men 3 st test kan väl inte ha fel?? Jag har nog inte förstått att det är sant än... Hoppas bara att det lilla livet vill stanna hos oss!!       .

Läs mer

ylvis
Av ylvis 11 år comment 1 441

Så tillbaks till vecka 0 igen..

Å så kom mensen, igen... :( Månad efter månad kommer och går, men inte lyckas det resultera i någon graviditet. Varför?? Hoppas på bättre tur vid nästa försök. Då blir det 7:e månaden vi försöker.   Hoppas ni lyckas bättre än vi!   .

Läs mer

ylvis
Av ylvis 13 år comment 6 438

Äntligen så kom du!

Den 17 Mars föddes äntligen våran älskade lille prins i vecka 38+3. Förlossningen gick hur bra som helst! Om något år får det bli ett syskon! .

Läs mer