Vretbacken:s dagbok

vretbacken
Av vretbacken 10 år comment 0 386

Tiden går....

Tiden den bara går...På Söndag 26/5 fyller våran älskade Gustav 6 månader......Herregud!!!!! Pigg frisk och helt underbar!!!!!Mammas ögonsten!!! .

Läs mer

vretbacken
Av vretbacken 10 år comment 2 366

Älskade Gustav...

I måndags 121126 kom våran älskade Gustav till världen med akut kejsarsnitt kl 21.02.Vi mår toppen och lyckan är total!!!!! han var 50 cm lång och vägde 3030 gram... .

Läs mer

vretbacken
Av vretbacken 11 år comment 0 356

Älskade katt!!!

En av våra älskade katter fick pga hög ålder och sjukdom somna in i går.....så lugnt,fint och värdigt var det men usch vad jobbigt det är!!!!!!och inte blir det mindre tårar med alla graviditets hormoner som far i kroppen......

Läs mer

vretbacken
Av vretbacken 11 år comment 0 320

Shopping.......

Jaha,så kunde jag inte hålla mig längre......Jag och svärmor brallade loss på bebis avdelningen på HM och Lindex i förrgår.Kom ut med fyra kassar.Lagom fanns liksom inte!!!Min man gick resolut och satte sig på MC Donalds.....När jag sa det till mamma trodde jag nästan hon skulle säga att jag tappat ....

Läs mer

vretbacken
Av vretbacken 11 år comment 2 384

Min älskade trollunge......

Blir lika förundrad för varje  vecka som går över att tiden rinner i väg så fort.Sitter här mitt i den underbara försommaren och inser att det inte alls är långt till i November.........   .

Läs mer