Supervejron:s dagbok

supervejron
Av supervejron 7 år comment 5 415

Våran Tyra är född :-)

Idag v.38+1 föddes våran Tyra efter en igånsättning..tufft värre men det gick bra...21,53 är hon född och enligt oss den vackraste i världen..3240g och 48 cm lång :)).

Läs mer

supervejron
Av supervejron 7 år comment 2 1183

hinnsvepning slempropp värk v.37+4

idag var vi till specialist mvc och fick träffa en läkare. Hon kollade status där nere...mjuk livmodertapp och öppen två fingrar. Hon gjorde en hinnsvepning..har jag öppnat mig lite till tills på måndag då vi ska dit igen kl.10 så startar dom förlossningen =)))) Nu påkvällen har jag galen molvärk i både rygg ....

Läs mer

supervejron
Av supervejron 7 år comment 2 376

37+1 mvc

idag har jag vart till mvc det gick bra remiss skickad till smvc och tid för bedömning om eventuell igångsättning på torsdag...hoppas verkligen att jag får hjälp så denna graviditet tar slut nån gång....värken är olidlig dygnet runt så nå sömn får jag inte alls längre...=/ .

Läs mer

supervejron
Av supervejron 7 år comment 0 384

förvärkar och kass mage

Förvärkarna har vart igån nu hela eftermiddagen och även nu...börjar kännas på ganska duktigt när dom kommer..även sprungit på toa nu ett antal gånger...hoppas verkligen inte att man ska ha ddt så här i flera veckor till.....nu vill man verkligen ha allt eller inget......längtar så efter våran lilltjej <3 .

Läs mer

supervejron
Av supervejron 7 år comment 0 310

32+6

nu har det blitt så illa med smärtan att sova det är ju bara att glömma....kommer vara ett nervvrak innan detta är över...alla säger åå inte långt kvar nu men det är det när du inte kan gå pågrund av smärta..att ta sig till toan bara tar all din ....

Läs mer

supervejron
Av supervejron 7 år comment 0 371

extra bm-besök idag

v32+3 har haft skallebank och flimmer ett par dagar så det vart extra koll idag så allt var oki. och det var det skönt. :) .

Läs mer

supervejron
Av supervejron 7 år comment 0 316

mvc v.31+1

Idag har vi vart till mvc igen..fulla 31 veckor. Sf-mått 29 Hjärtljud 130 Vikt står kvar på +2 kg blodvärdet låg bra så jag äter nån niferex i veckan. Annars gör fogarna så galet ont så idag har jag sen vart sängliggande. haft tur att ha maken hemna annars har jag vart fast i soffan.. Toklängtar ....

Läs mer

supervejron
Av supervejron 7 år comment 0 345

julafton :-)

Barnen är hellt lyriska här hemma :-) snart dags att börja kocka massa julmat och gästerna ramlar in...ha en underbar jul för det ska vi :-).

Läs mer

supervejron
Av supervejron 7 år comment 0 335

Sjukskriven 28+5

IDag haltade jag med mina kryckor till vc...fick träffa en underbar läkare som sjukskrev mig hellt direkt. Skönt att inte behöva bråka om det. Diagnos svår foglossning.  Räknar dagarna tills hon är ute 78 dagar kvar...eventuellt att det blir igångsättning några veckor innan bf.. Nu ska jag mysa ner mig med min dotter..=) .

Läs mer

supervejron
Av supervejron 7 år comment 0 332

bm besök

v.28+2 idag träffade jag min bm. Gjorde en glukosbelastning med. sf-mått 26  hjärtljud 145 så allt såg jättebra ut=) .

Läs mer