Cacan:s dagbok

cacan
Av cacan 9 år comment 3 337

1 vecka över tiden

nu har det gått en vecka över tiden.. det känns riktigt jobbigt.. jag vill juh att lillan ska komma ut nu! Orkar verkligen inte vänta längre!!.

Läs mer

cacan
Av cacan 10 år comment 0 322

nu var det längesen

oj nu var det längesen jag skrev! Massor har hänt såklart, magen har växt och ciara sparkar och hickar och petar! Nu är det bara 3 månader kvar och det känns helt underbart! jag längtar så efter att få hålla i min dotter. Det kommer bli helt underbart!.

Läs mer

cacan
Av cacan 10 år comment 2 381

Nya Naglar!

Jag gjorde ett par så snygga vårnaglar på en kund för några veckor sen! Kolla in under mitt fotoalbum!Någon som vill passa på att göra konstnaglar nu innan man måste ha korta naglar i åratal?Hör av er till mig! Min salong ligger i Solna, Sthlm! carin@nordictradetower.com.

Läs mer

cacan
Av cacan 10 år comment 2 322

En flicka!

Vi ska få en dotter! En liten Ciara!! är så glad!!.

Läs mer

cacan
Av cacan 10 år comment 0 334

Kick Kick Kick

nu kickar bebisen karate där inne.. man känner ingenting utan på än, bara om den sparkar riktigt hårt!.

Läs mer

cacan
Av cacan 10 år comment 0 473

Crescent M300

Nu har vi köpt en Crescent M300. Har inte sett så mkt resentioner om det men det jag hört är bra.. Är det någon som har erfarenhet av den vagnen? Jag har nämligen fortfarande öppet köp på den...

Läs mer

cacan
Av cacan 10 år comment 0 594

spänningshuvudvärk..

åå vilken huvudvärk jag har.. den sitter i nacken och dunkar sönder hjärnan och öronen! vad fasen ska man göra åt detta?.

Läs mer

cacan
Av cacan 10 år comment 1 336

bubblor

i lördags när jag var 16+0 så kände jag bebisen röra sig första gången.. kändes så skumt, som små små bubblor och nu känner jag en massa svishande när den rör sig vilt.. hur häftigt som helst. Undrar när sparkarna kommer?.

Läs mer

cacan
Av cacan 10 år comment 6 343

MAMMA KLÄDER!

jag sitter och tittar efter snygga mammakläder! Allt ser så gammalt ut?? finns det inte nån som har någorlunda moderiktiga mammakläder utan att man ser föråldrad ut?.

Läs mer

cacan
Av cacan 10 år comment 1 3813

Babytravel Amsterdam

Vi håller på att kolla efter barnvagn, vi hittade en barnvagn på baby proffsen som heter babytravel amsterdam, det är en trehjuling och allting verkar bra förutom att sitt delen endast går att ha framåtvänd. Är det någon som har erfarenhet av den här vagnen?.

Läs mer