Sallaville:s dagbok

SallaVille
Av SallaVille 7 år comment 2 424

En liten flicka i magen?

På torsdag var vi på v20 ultraljud. Där fick vi "veta" att vi väntar en tjej :) Får se om det stämmer sen när h*n äntligen är här. Brossans barn sku ju oxå bli en tjej men blev en söt kille iställe :) .

Läs mer

SallaVille
Av SallaVille 7 år comment 2 317

Magen börjar synnas :)

vecka 18+3 <3 Nu börjar man se på magen att dit finns någon där<3 [image1]   .

Läs mer

SallaVille
Av SallaVille 7 år comment 5 352

FÖRSTA SPARKANA!

Är i vecka 17+6 idag och fick känna första sparkana idag tillsammans med sambon! Guuuu va skönt! Världens mysigaste känsla! :)<3 .

Läs mer

SallaVille
Av SallaVille 8 år comment 5 519

Doppler hemma! :)

Jeeeijjj! Vi beställde en doppler till hemma användning på fredagen. Idag kom den i posten! Skönt att få höra älsklingens hjärtljud presis då man själv vill :)  Rekommenderar!! Vecka 12+ 3 idag :) .

Läs mer

SallaVille
Av SallaVille 8 år comment 3 283

Äntligen fick man se sin gulle i magen! :)

Vi var idag me killen på ultraljud. Allt såg bra ut. Dit har vi en liten sötis. De va de finaste ja ha vari med om!  När vi for dit fick vi veta att vi e 2 dagar längre in i graviditeten än vad vi trodde :) Vecka 11+2 [image1]   .

Läs mer

SallaVille
Av SallaVille 8 år comment 2 333

Så lycklig!

Idag var vi och hade vår första träff med rådgivaren. Anywayyy.... Hon fråga om jag ville pröva om vi sku höra hjärtljuden (eftersom jag ha haft 3 missfall inom ett år) OCH VET NI !!! DE HÖRDES!!!! Vi hörde vår babys hjärtljud! De var den skönaste känslan! Det finns inga ....

Läs mer

SallaVille
Av SallaVille 8 år comment 2 323

Hjälp på kommande

Ringde till rådgivaren idag för att boka tid till henne i vecka 9+0. Hon lovade skicka remiss till ultran att vi sku tidigare slippa dit för att se att allt är bra me lillen. Vi har haft helt hemsk otur hela året. Jag har varit gravid 3 gånger inom senaste ....

Läs mer

SallaVille
Av SallaVille 8 år comment 2 573

7.5 Då vi plussade :)

[image1] Testerna från 7.5.2012 och 8.5.2012 :) Plussade i v4+0. Är nu i v4+6.  Tummana upp för en lyckad graviditet! :) Vill inte ha flera missfall!   .

Läs mer