12 sep2012
5
Av madde70 · 1 · 606 visningar · gillad 1 gånger

Vill inte gå över..

Att inte den jävla förkylningen vill ge med sig någon gång.Min stora dotter har haft hosta och varit förkyld  i snart 1 månad och tvillingarn  i 2 veckor.Dom klarar sig väl ganska bra men med lille Riwer blir det värre.Han är inte jätteförlkyld men det kommer grönt ut näsan med jämna mellanrum.Är rädd att han skall få feber med.Dom andra barnen kan ju inte låta han vara heller,dom skall upp i ansiktet och klappa och ha sig.Har försökt att säga till dom att dom inte får vara där men dom vil inte lyssna..Han är väl för go för att kunna låta vara:)

Lillgubben vakna vid 22.00 igår och har hållt mig vaken till 04.00 imorse.Han gråter inte utan han skall ha mat hela tiden så han ligger där och gnyr:)Inatt har jag och Riwer legat i soffan och tvillingarna i mamma o pappas säng.När jag tittade in i sovrummet inatt så låg Elliot och Noelia sked  hehe det såg för gulligt ut..

Nu skall jag krypa ner bredvid gubben och sova en liten stund,inte ofta man ligger bredvid honom längre när han jobbar natt.

Ha en bra dag alla

Kommentarer

Av juliet · 11 år sedan ·
3

hej! kommer det grönt ur näsan är det segt infekterat slem och då är bisolvon sjönt att ta det finns rinnande för barn hjälper på ett par dagar.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar