04 feb2012
5
Av Sanna_ungmamma · 3 · 652 visningar · gillad 0 gånger

Vill ha min efterlängtade bebis nu!

Lite smått irreterande med förvärkar och molvärk till och från. Man vill ju liksom det ska komma igång.

Imorse ca 10 min efter jag varit och kissat så snöt jag mig ganska hårt och känner att det börja rinna lite längst låret. Jag trodde först det var vattnet som gick men det slutade rinna. Ringde sambon och han ville jag skulle ringa in till förlossningen och prata med dem.

Så det gjorde jag och fick till svar att det kunde varit lite fostervatten,vattniga flytningar eller lite urin.Och skulle det fortsätta sippra och bli blött i trosorna skulle jag ringa in igen då, men det har det inte gjort. Fick bara ganska ond mensvärk i ryggslut och lite i fram efteråt och en sammandragning. Men det gick över sedan.

Sen så frågade jag henne om "blodklumparna" och rosa flytningarna och hon trodde det var slemproppen som gått.  Men inget att oroa sig över. Så det är bara att vänta på att lillen vill titta ut nu.

Vill inte riktigt gå tiden ut. speciellt inte om han väger runt 3500g redan nu^^, Men ingen idé att försöka sätta igång förlossningen tror jag för jag tror att bebisen kommer när han vill komma. Delvis tror jag faktiskt att om man rör sig så kan det gå fortare att förlossningen går igång :)

Kommentarer

Av jojis · 11 år sedan ·
5

Min kompis har fött en bebis som vägde runt 2800 g och en på 3800 g och hon sa att den som vägde mest var lättast att förlösa eftersom han orkade hjälpa till mer själv ön den lille bebisen :D

Själv har jag har två mycket lätt förlossningar då första vägde 4450g och den andra 4825g så oroa dig inte över vikten ;)

Hoppas det ätter igång så du får din bebis :)

Av Sanna_ungmamma · 11 år sedan ·
5

okej ,hehe känns bara lite jobbigare för mitt underliv att få en större bebis än en normalstor typ:)

Av jojis · 11 år sedan ·
5

mm jag med, väger 58 kg :) Men som barnmorskan sa, jag är gjord att föda barn haha

 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar