31 okt2009
0
Av ewepewen · 4 · 488 visningar · gillad 0 gånger

Vi prøvar igen...

nu har det gått ca 6månader sedan jag fick veta att det lilla hjärtat hade slutat slå, och gjorden en utskrapning.... 

Vi har prøvat lite fram och tillbaka varje månad, men nu denna så fick vi det till!!! jag tog en test ipå fredag morgon ca 5 dagar innan jag førväntar min mens och den var possetiv!!!  JIPPI!!! Men jag vet inte helt om jag vågar tro på att detta kommer att gå bra ännu.... den är ju så extremt tidigt!!!!

redan i dag (lørdag) har jag fått lite rød aktiga flytningar.... jag vet ju att det kan vara så kallade "festnings blødningar" men änå, jag tänker ju på sist, då blødde jag i nästan en månad innan fostret dog....

uff varfør ska det vara så svårt....  kan det inte bara vara helt "normalt"... jag går n¨stan runt å hoppas på att bli illamående och jätte dålig... før då är det ju som det skall....

Kommentarer

Av · 13 år sedan ·
0

Önska dig inget illamående, helt beroende på individ, vissa mår fruktansvärft dåligt andra jätte bra! Allt kommer gå bra denna gången skall du se :) Lycka till!

Av passionsfrukt · 13 år sedan ·
0

Håller tummarna för att allt går vägen för er den här gången! KRAM!

Av poureki · 13 år sedan ·
0

Ja, jag fick ju också mf i 11e veckan så jag vet hur det känns... man vågar inte riktigt tro på det i början när man blir gravid igen. Men nu ett par veckor senare så känns allt jättebra för min del, mindre oro än jag trott.. Jag hoppas så för din skull!

Av · 13 år sedan ·
0

aaah gratulerar.. håller tummarna att allt kommer att går bra denna graviditet.. önskar er all lyckan i världen.. kram

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar