08 maj2013
5
Av maddeN92 · 10 · 422 visningar · gillad 2 gånger

Vecka 26 och bmbesök:)

Mvc-besök idag vecka 26(25+0)

Sf: 23 cm
Blodsocker: 3,6
Blodtryck: 148/65
Hjärtslag: 146

allt såg superbra ut och nästa besök blir den 3/6 :) 

och idag gick jag även in i vecka 26! Sjukt vad tiden går!:) 

Kommentarer

Av lini · 10 år sedan ·
7
Heeerregu va fort de går för dig...så fort gick de int för mig.. haha :) du ha bara ca 4vecker kvar till v.30, helt sjukt. Å om 2vecker räknas du som höggravid :D hur känns de då, har du funderat nåt kring förlossningen? :)
Av maddeN92 · 10 år sedan ·
5
Haha ja det går så sjukt fort så jag blir nästan rädd!! Hoppas det kommer gå lika fort efter vecka 30!;) jaså är de redan vecka 28 som man räknas som höggravid?:0 Funderar på förlossningen nästan varje dag men så svårt att tänka mig något i förväg. Lite rädd är man men det ska nog gå bra de oxå!:) du har inte långt kvar nu?:)
Av lini · 10 år sedan ·
7
De gå lika fort i v.30! Poff säg de, sen är man i v.40! Tror de kännts så för mig för jag tänker mycket. Pluss att nedräkningen blir allt närmare :D jaa de är i v28! Tror tillome de står så på den lilafärgade gravidappen som jag förmodar du har!:) ..jaa samma här, tänker på den dagligen men har aldrig varit nervös. De är för att jag tycker inte jag fått så många svar på de jag undrar över inför förlossningen som gör att jag är inställd på "tar de som de kommer". Ja vet int ens hur man andas!!! Hoppas på de ska falla sig naturligt, annars brukar ju bm visa hur man gör när man väl är på fl. Fått en demostration av min egna bm, men har aldrig haft förvärkar nästan så har inte kunna testa å känna hur de känns :) jag har om nån timme bara 2 dagar kvar. Dagen efter dem dagarna ska de smälla! (va man önska iaf) men kan nog få räkna me att gå över :/ långt jag skrev haha!
Av maddeN92 · 10 år sedan ·
5
Då hoppas jag det fortsätter rulla på såhär för mig!:) har ju flytt å sånt att se fram emot nu oxå så de händer lite grejer här fram över ! Juni och juli får gärna gå fort och även denna månad ;) Alla förlossningar är ju så olika oxå så svårt att förvänta sig något!:) men de ska nog gå för både dig och mig;) Oj, ja då är de inte länge kvar. Hoppas du slipper gå över tiden allt för länge :)
Av lini · 10 år sedan ·
7
Sjukt kul att få flytta in i sin första lägenhet elr bara en ny om man behöver de. Vi bor ba i en 1a än så länge, men funderar på å byta upp oss :) jaa vi är konstruerad för å föda!:) häftigt hur ett liv ryms där inne :) jaa ja hoppas den kommer på bfdagen senast, men hoppas då iaf de int är långt bort :)
Av maddeN92 · 10 år sedan ·
5
Vi bor ju hos min svärmor just nu så ska bli så himla skönt att komma härifrån om några veckor ;) Vi tittade oxå på ettor i början men soc tyckte vi skulle hitta nått större, så nu har vi hittat en 2a på 68 kvadrat :) Hur stort bor ni?:) Ja precis! Funderar på de varje dag hur en bevis kan få plats där inne! Ja jag håller tummarna :)
Av lini · 10 år sedan ·
7
Kan tänka mig! :) ettor suger :) låt som en stor 2a, va skönt! :D vi bo i en 45kvm stor etta.. vill ha en 3a egentlien :) jaa å sen ska bäbisen ut oxå..herregu vi måste va gjord av gummi hörs de som :) tack!! :))
Av maddeN92 · 10 år sedan ·
5
Haha ja :) så dessa veckor får gärna gå fort så man får flytta! Okej rätt stor etta ändå:) men de duger nog i början för er :) Haha precis! De måste vara något sånt ;)
Av lini · 10 år sedan ·
7
Joo den är helt okej, ettan men..man kan ju int dra åt nån dörr nånstans, om ja tex vill ge min sambo sömn om bäbisen låter lite väl högt. De är väl de som suger.. haha jaa! :)
Av maddeN92 · 10 år sedan ·
5
Okej jo de förstår jag, det var typ anledningen till att vi inte fick flytta till en etta. Vad betalar ni i månaden?:)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar