16 dec2008
0
Av lilla-ess · 0 · 318 visningar · gillad 0 gånger

Vecka 13

Så skönt att ha kommit förbi de första 12 veckorna!!! Oron är lite mindre i alla fall, men jag saknar verkligen tryggheten vi hade första gången efter våra två egna ultraljud i v 6 och v 12. Nu är jag liiiiite lite orolig för att det är nåt fel eller att det är två små liv därinne! Har känt livmodern 3-4 veckor redan, och nu går den verkligen inte att missta sig på.

 

För precis en vecka sen var vi på inskrivning, sen åkte vi hem och packade och sen åkte jag och lill-killen till min familj i Norrköping. Här fick vi en dag då vi båda var relativt pigga och sen har vi varit nästan helt däckade i förkylning som i Hugos fall även yttrade sig som magsjuka... Vi som skulle bara vara lediga och göra massa roliga saker! Jaja, vi har hunnit ta det lugnt (minst sagt) och umgås med familjen i alla fall, och det är fortfarande nästan en vecka tills vi åker till Sundsvall för att packa om och sen åka till Umeå och sambons familj för att fira jul...

Inskrivningen då. Vi hade ju en ny barnmorska (tack och lov, hade inte gått annars!) och hon var supertrevlig. Tyvärr var blodvärdet 113, inte så konstigt att jag varit trött den här gången kanske, och blodtrycket 118/92. Urinsticka och blodsocker var bra. Nu blir det Niferex och sen blir det tidigare ultraljud (fattade jag det som, jag fick ett mejl av barnmorskan dagen efter att vi varit där, ska få kallelse sen) och i samband med det också läkarbesök. Hoppas att trycket går ner av att jag är kompledig nu, men det är ju inte precis vilsamt att vara sjuk och ta hand om en snart 1½-åring och förbereda sig inför julen.

Nästa besök hos barnmorskan blir i alla fall innan jag börjar jobba igen, 5/1.

Illamåendet har varit lite sämre ett tag, men nu när jag varit sjuk har jag inte haft nån matlust alls och det gör att jag i alla fall inte mår lika illa. Nu är både matlust och illamående tyvärr tillbaka. Använder sea-bands lite grann, men de har ingen större effekt.

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar