12 jan2015
7
Av pinknails · 5 · 668 visningar · gillad 0 gånger

Värsta känslan....

Värsta känslan i hela världen måste nog vara när man inte kan komma på att man har kännt knövel röra sig på hela dagen. Ringde T och diskuterade lite om det, hon kom med idén att jag skulle dricka jätte kallt vatten och vänta ett tag för dom på förlossningen ger det som tips.

Blev så att jag ringde specialist mödravården och pratade lite med dom. Jag har känt typ en rumpa eller ett huvud "tryckas ut" men jag har inte kännt några sparkar eller buffar. Precis när jag berättat allt kände jag en spark strax nedanför naveln. Hon lugnade mig lite och sa att jag kunde känna efter ordentligt några timmar och ringa till förlossningen om jag inte känt något.

Har klurat å varit orolig ett bra tag nu, kännt nån liten buff nu och då men inte alls som jag brukar. Har i och för sig varit väldigt inaktiv idag då jag varit ledig och lat så de kanske är därför liten har rört sig mindre. 

I alla fall så innan jag och T skulle gå och hämta posten så la jag mig på sidan ett tag på en madrass vi har på golvet (fixar lite med den) och så slappnade jag av lite å då började det sparka å slå där inne :D Vilken jävla lycka :D

Så nu hoppas jag att det håller i sig med sparkar och buffar så jag slipper oroa mig mer :)

Kommentarer

Av HannaA · 7 år sedan ·
5
Jag känner igen det där! Jag kände inte svaga svaga rörelser (hon brukar annars kunna buffa på som tusan), väntade 2-3 dagar innan vi faktiskt åkte upp till förlossningen vi kollade. Tack och lov så var det ingenting! :) jag hoppas agg din lill* fortsätter att röra sig aom vanligt och att din oro minskar :)
Av Alvamazonen · 7 år sedan ·
6

Jag känner också samma sak! Det har knölat på så himla mycket och sparkat därinne, och nu, senaste två dagarna så är det mycket mindre ofta rörelser och buffar. Visst är det läskigt?? Vi har ju nästan samma BF-datum Pinknails, kan det ha att göra med att bebis faktiskt börjar får mindre plats i magen nu? 

Kram från Liza!

Av pinknails · 7 år sedan ·
7

Mini har alltid varit lugn med sparkar och buffar, det är sen 25/12 jag har kännt massor av rörelse, kan iof bero på att jag har moderkakan i framvägg (??) men sen igår vid 17 tiden har det varit väldig fart i magen, tack och lov!! Men jaa, det är riktigt läskigt! Ja, kan ju vara så att det är mindre plats att stöka runt på nu :) 

Kram på er

Av Lizard · 7 år sedan ·
5
Jag kände den oron häromdagen, bad sambon lägga sej på magen och prata med bebis för då brukar den börja sparka och fara runt men inget hände då heller. Sen blev det precis som för dej att man jag la mej på sidan började det röja runt där inne, oerhörd lättnad! Hoppas våra små fortsätter göra sej märkta även fast det börjar bli trångt där inne nu!
Av pinknails · 7 år sedan ·
7

Lizard: ja de e hemskt :( Kul att dom börjar sparka när man lägger sig på sidan :P Vi får hålla tummarna att dom fortsätter sparkas. 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar