21 jul2013
4
Av glasflickan · 2 · 383 visningar · gillad 2 gånger

världens sämsta mamma...

Jag känner mig så sämst. Jag klarar inte av att få min pojke att somna. Pappan kan. Oftast. Även om det tar sin tid. Känner mig så hemsk. Fattar inte hur jag ska få honom att sova i sin säng på nätterna. Sover han i famnen och lägger han sen i sängen. Men han sover bara max en timme. Sen är det jättesvårt att få han att somna igen.

Kommentarer

Av Kashmir89 · 10 år sedan ·
7

Du är inte världens sämtsa mamma. pojken gör som an vill. kanske är du stressad när du ska lägga honom och då känner han det :( försöka att ta det lugnt och mys med honom tills han somnar :) det har funkat för mig iaf. jag lyckades få mina syskonbarn att somna och sova hela nätterna men deras mamma lyckades inte :/ och ho va superstressad :( 

eller är det så lätt att han är lite pappig just nu visserligen kan det också vara jobbigt men något positivt anser jag då du kan få lite egentid ;)

Av Teilani · 10 år sedan ·
2
Inte för att vara elak, men vad skönt det är när nån annan har samma problem som en själv. Vissa nätter är nästan outhärdliga, man vaggar och bär och grejar och bebisen sover inte! Jag hoppas att det blir bättre snart, så avundsjuk på alla som berättar att deras små sover hela nätter. Vill bara säga till dig att du är inte ensam och du är definitivt ingen dålig mamma!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar