19 nov2015
5
Av imjustnobody · 7 · 613 visningar · gillad 2 gånger

Vår ängel.

Idag den 18/11-15 kl 21.10 kom vår fina lila Flicka Angelina ut till världen, 19v för tidigt. Hon vägde endast 260g men hon var så fin och både jag och hennes pappa är ledsna över att vi inte får ha henne hos oss längre. 
Vi hade turen att få hålla henne och spendera lite tid med henne innan de tog med henne bort. ❤️ vi valde namnet Angelina då det betyder Guds lila ängel. 

Men nu himlen är en liten ängel lyckligare och vi vet att hon tas god hand av min morfar där uppe bland de mjuka vita molnen. Men ändå är saknaden och sorgen stor! 

Vi vill tacka alla som skickat fina hälsningar och önskat oss all lycka. Det kommer tyvärr ta ett tag innan vi är på fötter igen, och det tror jag alla förstår. Vi har en del sorg att bearbeta nu men som jag sa förut ett STORT TACK till er alla❤️

Bilden visar hennes fot och handavtryck som vi valde att göra.

Kommentarer

Av beli88 · 8 år sedan ·
5
Beklagar sorgen! ????
Av m@lin · 8 år sedan ·
5
Beklagar sorgen, så orättvist :( Ge inte upp er dröm om ett barn! Kram
Av Cissii13 · 8 år sedan ·
7
Beklagar sorgen <3
Av Grynomojang · 8 år sedan ·
5
Beklagar sorgen och tänker på er
Av juliet · 8 år sedan ·
3

vacker att se henne i himelen men en sak ska du veta att om ni försöker när ni är på fötter kommer hon tillbaka det gör vi alla och gudsfruktiga människor med rena hjärtan får det belönat. mor viskar genom munnen att innom ett år kommer en liten till och den får medvetadet av er ängel kram livet går vidare. Juliet

Av JennyBacklund · 8 år sedan ·
5
Men ursch va hemskt! Stor kram till er!
Av Rambo · 8 år sedan ·
5

så mycket kärlek till er! ja beklagar verkligen! <3

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar