17 aug2012
5
Av madde70 · 3 · 459 visningar · gillad 0 gånger

Vänder fort..

I två dagar nu var jag så duktig och storstädade och hade mig.Idag är jag så trött så jag knappt orkar plocka bort på bordet när vi ätit:(Att det kan skifta så.Dagarna blir ju så långa när man inte har någon ork:(Hoppas min man snart kommer hem så han kan gå på paddjakt i källaren så jag får ut tvätten iallafall.I morgon måste jag hitta på något roligt med dom stora barnen innan skolan börjar.Är det bara jag som lider så med barnen som har slut på sommarlovet?Antagligen beror det på att jag hatade skolan så fruktansvärt mycket själv..

Kommentarer

Av jessica03 · 10 år sedan ·
5
Jag tror dom flesta barnen tycker det är roligt att komma tillbaka till skolan och träffa alla kompisar igen :) Se det så! Men jag förstår också hur du menar. Jag tyckte inte heller om skolan ett tag. Fast det var under högstadietiden. Då var det svårt med kompisar. Så då var sommarloven underbara då man kunde vara med sina andra kompisar utanför skolan :)
Av juliet · 10 år sedan ·
3

Man kan ju bara hoppas dom bra dagarna kommer tillbaka det tror vi på då blir det lättare att ta itu med dom svåra dagarna, håller tummarna att det blir snart. kram

Av madde70 · 10 år sedan ·
5

jessica:jo det klart dom tycker det är roligt att träffa kompisarna igen:)Det är nog deras mamma som tycker det är tråkigast;)Tidiga mornar,läxor mm..Positiv mamma va ha ha.Tro nu inte att jag säger det här till barnen:)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar