15 apr2016
4
Av Liiaaa90 · 4 · 754 visningar · gillad 2 gånger

Vad gör jag här?

Jag blev medlem på denna sida ihopp om att få komma i kontakt med andra mammor, få tips och råd å bara få lätta på hjärtat lite.. Blev ju inte riktigt så. Känns som om jag är ensam i min lilla bubbla här medans ni andra som har vart medlemmar i flera år har sitt.. Så himla tråkigt! Samtidigt som jag känner att "vad faan gör jag här?", så blir man ju lite nyfiken att läsa om er.. Om era barn och era dagar...Men lite synd att det känns som om jag sitter och hemligt snokar runt. Ja, lite gnäll från mig denna gråa fredag..uääeh..

Kommentarer

Av Richter93 · 8 år sedan ·
5
Denna sida är inte alls som den va förut tyvärr.. gick med 2013 när jag väntade min dotter och då va det helt annat alla komentetade och sånt och nu skriver man mest för att gå skriva typ och sen skrivet jag även för att jag sen en dag när jag orkar ska göra en varsin bok till mina barn så dom får veta lite hur det va för mig när jag väntade dom och om deras utveckling mm men den dagen har inte kommit till en tänkte att när min barnen nått åldern 3 så ska jag stoppet och där efter skriva en bok. ???? men tycker som du att det är trist att det är så sjukt dött är inne..
Av Richter93 · 8 år sedan ·
5
Ojj alla frågetecken ska vara en glad gubbe hehe :)
Av Liiaaa90 · 8 år sedan ·
4
Nej, har läst lite att i andras dagböcker och bland kommentarerna att det vi är endel som känner så här. Jag skrev också ner min sons utveckling de första veckorna men nu skriver jag det i en "riktigt" dagbok ist:) Men som sagt..synd att det har blivit så dåligt med aktivitet här och att det är många som känner så :/
Av Richter93 · 8 år sedan ·
5
Ja det är trist vet faktiskt inte alls varför det har blivit så dåligt :/

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar