18 sep2013
4
Av Emmawetterholm · 4 · 340 visningar · gillad 0 gånger

v 37

Är han färdig eller är han färdig nästa vecka? Enligt vissa appar är han färdig nästa vecka och visa denna veckan? är i v 37 (36+0) jag är mer nyfiken för såfort jag börjar känna mensvärk länge så är jag rädd att det ska starta för jag vill att han ska vara klar och fult utvecklad, enligt bm så måste jag ta det lungt för varje gång jag stressar upp mig eller tar i förmycket så stressar det upp han och det börjar göra ont i magen och jag måste lugna ner mig annars kan jag kanske sätta igång förlossningen :/ men det vill jag verkligen inte göra fören han är fult utveklad :/

Kommentarer

Av HannaA · 8 år sedan ·
5
36+6 har jag hört :) dvs precis 3 veckor innan bf, men jag ska inte liva att det är så :)
Av mira_l · 8 år sedan ·
5
V 37 anses det ej som för tidigt född. Jag är snart i v 39 varje gång jag får lite sammandragningar eller mensvärk blir jag nervös har ju fött innan o kommer ihåg smärtan ;) men lycka till kram!
Av Jenhwyfar · 8 år sedan ·
5

Man är fullgången vid 37 hela veckor (alltså 36+6 eller 37+0 ^^) enligt min barnmorska iaf :)

Av angel-l · 8 år sedan ·
5

allt innan 36+6 räknas som prematur. för tidigt född :). 37+0 har du ett fullgånget fördiutväcklat barn :). berättade personalen på bb och förlossning när jag fick min tös som ä prematur. :) men dom stoppar ju inte förlossningen om den slulle sstarta nu :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar