05 dec2012
5
Av varginnan · 5 · 432 visningar · gillad 0 gånger

V 36+0 snökaos och mvc

God kväll! I dag har det snöat med besked! Snökaos klass2! Galet! Bad äldsta sonen att skotta från ytterdörren till tomtgränsen innan han gick till skolan 20 min senare när jag skulle lämna de 2 yngsta på dagis så var det igensnöat igen!! En granne till mig erbjöd sig att dra mina barn i pulka om jag tog hans pulka med en liten dotter i, så vi bytte då mina killar är tyngre:-) Gick ner i snöstormen till bussarna å insåg att bussarna var helt inställda! Så jag pulsade ner till tågstationen i knähög snö på oplogade vägar, som värsta arobicpasset! Helt svettig å såg ut som en snögubbe som inte kan knäppa jackan för magen e för stor kommer jag in i vänthallen som var full! Det kom fram att tågen var 2 tim å 15 min försenade! Wow! Redan då borde jag vänt hem, men nä ställde mig snällt i klungan av andra snögubbar! När jag kommer fram så inser jag att de inte plogat i Nynäshamn heller,, suck, kämpar mig till banken för att sätta in pengarna barnen har sålt jultidningar ,men nix, insättningsautomaten var avstängd! Va,,, ok tig en nr-lapp och väntade på min tur. Nää banken tar inte emot kontanter! Jag bara eeh hallå jag har kämpat mig hit, eran maskin är trasig, sista dagen att sätta in pengarna på mitt konto som jag har på den banken som sen ska dras till räkningen för jultidningarna! Sorry fick jag till svar! Morr! Gick ut arg som ett bi för att gå på de oplogade vägarna till sjukhuset där mvc ligger, så kommer jag in där å möts av 2 bm som gapar å undrar hur jag kunde vara så knasig å tagit mig ut i detta vädret, ingen annan hade kommit!! Yeehey! Jag går å kissar å sen väger mig +5 kg ligger jag på nu!! Lågt blodtryck 100/55 Glucos 4,4 Järnvärdet 122 Hjärtljudet 144 slag/ min Sf mått 35cm Och hon tyckte att bebisens huvud var neråt å ruckbart! Men hon tyckte att jag ska be om ultra när jag kommer in! Om det sätter igång så sa hon att jag borde ringa ambulans! Så hon vågade inte kolla om jag börja öppna mig, så hon inte satte igång mig! Haft mycket sammandragningar i dag! Så när jag kom hem la jag mig ner för att vila! Då ringer de ifrån dagis å säger att de har fått order att stänga och skolorna stänger också, osäkert om de öppnar i morn! Jag får tag på några av de äldre som får hämta de yngre! Äldsta dottern lagade lasange till middag! Gott! Så just nu hoppas jag att bebis vill stanna minst till lördag! I dag är jag i v 36+0 ( v 37) å det var då jag födde Wilma som i dag e 6 år! Så det närmar sig så man blir lite orolig! Min syrra som ska vara med ringde å sa att hon kämpar sig hem från jobbet fortfarande, så hon bad mig knipa:-) Tror inte det händer nått i kväll! Hoppas inte! Ha en bra kväll i kaoset! Här har vi eldat å har tända ljus:-)

Kommentarer

Av jvsm · 11 år sedan ·
5

Oj vilken dag! Men vilket fult sätt av banken! Man tycker ju att de kunnat visa lite serviceanda - speciellt som du står där höggravid! Hoppas allt går bra med bebisen, igångsättning och så nu. kram o lycka till!

Av Smurfan90 · 11 år sedan ·
5
Vilka härliga barn du har som hjälper dig så mycket :)
Av SaganSomBlevSann · 11 år sedan ·
5
Helt sjukt att BANKEN inte hanterar kontanter... Jag har också stått fly dörbannad inne på Nordea för det. Så ska de ha serviceavgift... Eh? Bra att du fick lite hjälp, tåg och busskaoset var knepigt idag, och folk har ju inte vett att resa sig för de som behöver... Hoppas morgondagen blir lugnare!
Av FyraStycken · 11 år sedan ·
5

Åh, härlig dag =/
När blir du igångsatt?

Av varginnan · 11 år sedan ·
5
Blir igångsatt på måndag den 10/12 :-)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar