18 maj2018
5
Av Vampiremamii · 4 · 270 visningar · gillad 4 gånger

V 34 snart

På söndag går jag in i v 34.. och så är det läkarmöte på onsdag, och på fredag ska vi handla mat och saker till Elliotts födelsedagstårta och lite gott till mors dag oxå :) ska iaf köpa go kaffe så jag får det på morgonen på mors dag ;) hehe lilla bebisen växer o jag har fått sådan fruktansvärd foglossning så ska säga det till min bm nästa gång jag träffar henne så jag kan få ut lite pengar på försäkringen :) Asbra försäkring på folksam:) men är så tjurig nu när man bjudit en massa folk o så kan nästan inga komma alls.. känns bara jäkligt sugit. O jag blir helt ärligt skitsur så ska inte bjuda några när bebisen ska namnges senare i sommar ska bara vara vi i familjen typ.. jag min man o barnen.. är så trött på att planera fester o ändå vill inga komma >:( men men.. Har iaf städat lite ikväll men får så himla ont i magen emellanåt.. får se va läkaren säger nu men jag ska ha snitt om dom vägrar sätter igång mej.. det värsta är att jah inte har min man på min sida angående det.. men aah vet inte.. :( här är en bild på bebis o elliott samma datum/vecka:)

Kommentarer

Av Siggetax · 5 år sedan ·
4
Vad är det för försäkring? Är det gravidförsäkringen? Kan man få pengar för foglossningen?
Av Vampiremamii · 5 år sedan ·
5
Japp gravidförsäkringen, ingår i folksam plusförsäkring :) får 2000 för foglossning så känns ju rätt så gött faktiskt ska bara se till så det står i mina journaler :)
Av Siggetax · 5 år sedan ·
4
Hade jag ingen aning om! Jag hade med den försäkringen och foglossning. Vet dock inte om det står. Men fick även havandeskapsförgiftning så kan ju försöka få ut pengar för det istället annars. Har jag inte ens tänkt på!
Av Vampiremamii · 5 år sedan ·
5
Nä inte jag heller tyvärr får man ju inte ut just för foglossning i efterhand.. hade det med 1-åribgen o missade det totalt o frågade då om jag kunde få ut i efterhand varav svaret va nej. Däremot får du ju ut för Ks o sådant i efterhand såklart.. vet inte vad som gäller för havandeskapsförgiftning men kolla upp det!;)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar