06 okt2011
5
Av ana-s · 1 · 426 visningar · gillad 0 gånger

ut och resa själv!

Imorgon flyger jag till finland för att hälsa på min kära familj! :)

Det ska bli så kul att träffa alla, mamma, mina mostrar kusiner, och såklart mormor och morfar. Det roliga är att mormor och morfar inte vet om att jag kommer, det blir en överraskning, vi har inte setts på 1.5 år nu!  LÄngtar efter at få träffa dem och se deras reaktioner! haha =D

Samtidigt som det ska bli kul är jag lite nervös.... =S Gillar inte att jag ska flyga när jag är gravid. De flesta säger att det inte är någon fara, och på flygbolagets hemsida står det att tryckförändringen i kabinen inte påverkar fostret, men ändå... Orolig. Kommer nojja så sjukt mycket om jag inte kännerh*n röra sig hela tiden... För övrigt är jag orolig att resan i sig ska bli a ansträngning för bebben. Ska åka tåg till gbg, sen flygbuss och sen flyga. Åker på fredag, imorrn, och åker hem på måndag. 

Bara du inte far illa mitt lilla hjärta! <3 skulle inte står ut med mig själv då!

Kommentarer

Av Josefine91 · 11 år sedan ·
4

Vet inte vilken vecka du är i, men jag flög senast i v24, och det var inga problem alls. Min Bm sa även att det var helt ok att flyga då =) .. Har läst om kvinnor som inom jobbet flyger mkt och dom flög så länge man fick (för flygbolagen) Så du ska nog inte oroa dig =)! Vad gällande hela resan så försök ta det lugnt, inte stressa upp dig och så =) Ha det så kul i Finland =)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar