11 jun2013
5
Av maddeN92 · 6 · 330 visningar · gillad 0 gånger

usch!

I Februari i år så skedde det ett mord här precis i närheten bara några hus bort. En man och en kvinna blev skjutna. Mannen dog. 
Nu igår anhöll dom en man för mordet.
Igår kom pojkvännen hem rätt sent och berättade att han som polisen tog in igår bor här i närheten. 2 PORTAR från oss!!! Hans förråd är avspärrat här nere i källaren och i helgen var det skottlossning här där vi bor. Nu börjar ju allt komma på rätt plats. 
Tänk om man har bott bredvid mördaren hela tiden?!?!

jag har aldrig sett att min pojkvän varit rädd, men igår var han verkligen det, och de sa han även själv. Gissa om jag sovit dåligt inatt! 

Kommentarer

Av pygmepuff · 7 år sedan ·
5

Fy vad obehaglit! Hoppas han får sitte läääänge i fängelse så ni får lite lugn å ro!

Av maddeN92 · 7 år sedan ·
5
Ja verkligen! Hoppas dom hittat rätt mördare nu! Som tur är så flyttar jag och killen från detta område snart!!
Av Mujjan · 7 år sedan ·
5

Åh Fy fan vad olustigt :( Minns själv för några år sedan när min pappa och hans fru och mina syskon bodde i Strängnäs, dem satte eld på en husbil (tror jag det var) på parkeringen där det stod en massa andra bilar och detta var inte långt ifrån lägenheterna.. :/

Så kan förstå att ni är rädda och jag hoppas verkligen att dem fått rätt man nu. Skönt att ni flyttar därifrån snart då. :)

Av maddeN92 · 7 år sedan ·
5
Ja riktigt obehagligt faktiskt !! Och de värsta tycker jag är att de finns en massa dagis här i närheten och sen bor den här idioten i närheten :s Finns så mkt idioter överallt , man kan inte vara trygg någonstans känns de som !
Av Mujjan · 7 år sedan ·
5
Rötägg finns de överallt tyvärr :/
Av maddeN92 · 7 år sedan ·
5
Ja usch!!:/

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar