01 jul2012
4
Av qarin · 2 · 610 visningar · gillad 2 gånger

Uppdatering

Ja nu har det gått ett litet tag sen jag började jobba. Kan säga att det har gått riktigt bra faktiskt, lillan o pappa har haft det så bra tillsammans o jag har faktiskt tyckt att det har varit ganska skönt att få lite "egentid" o träffa lite vuxna människor.. :)

Annars rullar allt på, lillan börjar bli stor, i augusti blir hon 1 år! Tänk vad tiden går fort! Hon är så underbar, har sån humor! Är redan en liten pajas som skämtar o stojar till det. O fort går det, så nu är huset barnsäkrat! Än så länge kryper hon ju bara o ställer sig med stöd, kan inte ens tänka hur mycket jagande det blir när hon börjar gå o springa! :-P

Nu har jag precis börjat semestern så njuter verkligen av att va hemma o umgås med min lilla familj! (Ännu en bra sak med att jobba, att man njuter så av ledigheten! ;)  )

 

Bild på lillan efter bad, hon inspekterar sin fot som blivit så skrynklig av vattnet!

Kommentarer

Av love-child · 11 år sedan ·
5
Hi hi. Vilken Sötnos. Hur gammal? Har själv en på 10 mån. Å väntar en till som kommer någon gg i slutet på nov. Har oxå tre större barn. Jag kommer att få fullt upp. Kanske skulle jag oxå fundera på att jobba lite. ;)
Av zemra · 11 år sedan ·
5

Din dotter är bara så otroligt söt! Herregud vad tiden går fort, 1 år redan, inte klokt!

Många Kramar <3

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar